цікаво, а кіа сід електричний років 15-17 скільки на одному заряді проїзджає?
такого нет в природе
soul перепутав назву.
Точно такая же батарея,точно такой же привод,год и тд.(ну кроме тегры)испытал на трассе,300 проезжает.
а це вже від стану батарейки залежить) цікаво, а кіа сід електричний років 15-17 скільки на одному заряді проїзджає? зможе 200? чи він тільки по городу може? у когось є досвід експлуатації такого пепелаца?
Про Soul до 18 г. забудьте. Там батка з заводу калічна. В наші часи - це вже перебраний труп
Трійка 18 рік дуал-середня витрата 14.5 квт/100 км, 22 рік звичайна 60 квт-11.5 середня (Київ та область)
цікаво, а кіа сід електричний років 15-17 скільки на одному заряді проїзджає?
такого нет в природе
soul перепутав назву.
Нет, не едет Соул 200км. ни по городу ни где, даже если речь о свежей машине с идеальной батареей которых уже не найти, у меня они в свое время были в Количестве), даже ради интереса в сравнительны тест-драйвы ездила с В250Е маршрутом Боярка - Белая церковь - Боярка, рассчитывать можно на 180км. летом и без климата с 27кВт Соулом, по городу В250Е едет немного меньше, но по трассе наоборот немного больше.
Точно такая же батарея,точно такой же привод,год и тд.(ну кроме тегры)испытал на трассе,300 проезжает.
а це вже від стану батарейки залежить) цікаво, а кіа сід електричний років 15-17 скільки на одному заряді проїзджає? зможе 200? чи він тільки по городу може? у когось є досвід експлуатації такого пепелаца?
Как можно после теслы S(я понимаю ,что ты столкнулся с проблемой,но блин)рассматривать убожество соул?! Знакомый взял.доволен.правда пару месяцев делал(искал причину)bms-ку. А так,запчастей мало,разборок мало,деградация батареи сильная,сотню да,проедет.Расход там маленький,но не сравнивайте свои болты,соулы и лифы с теслой ,тем более с двухтонной и больше S-кой. Если надо проехать двести и денег нет,то брать наверное зойку 40.Я правда давно не мониторил рынок привоза с ЕС,но когда-то они были самые доступные из дальнобойных(условно дальнобойных). Соул удобен в посадке,простой,возможно через какую-то призму,можно даже назвать его миловидным.
Как можно после теслы S(я понимаю ,что ты столкнулся с проблемой,но блин)рассматривать убожество соул?!
Не то чтобы я его рассматривал серьезно)))) просто после продажи стали часто попадаться на глаза. в данный момент нахожусь в процессе выбора. из-за опыта владения теслой С угол зрения на автомобили очень поменялся.
с 100% проехал 33%< 109,2км, 17,2 квтч, расход 158 втч/км
расходец, конечно...
на Болте у меня вот так (правда, 99% пробега - Киев)
ну витрата буває і меньшою, з болтом я б не порівнював model S. ось завтра треба їхать на Рівне, знов буду кайфовать на бмв, бо електричка не доїде, навіть сучасна не впорається яка їде 500км бо мені треба без дозаправок проїхать 879 км.
зарядив свою стару теслу до 100%, малює 347 км. помилок немає, напевно перестану оновлювати авто, щоб не стало гірше.
чому мені подобавється одномоторна більше ніж дуал моторс, їздив на обох варіантах S-кі - більше багажникі - менше інверторів - класична схема, краще виворіт - помітно менше витрата - значно тихіше
щоб зняти передній двигун з двомоторної, треба розібрати все, зняти рульову рейку, від'єднати кабелі, злити антифріз, розібрати ходову, зняти подрамнік.
347 км - це в режимі оптимальний ? моя MS 2017 75кW задній привід при повному заряді (зазвичай заряджаю 90%) показує +-320. SOX ніколи не міряв бо не знаю як При літній їзді витрати десь 15-18 КW/100 км. Звичайно можу натошнить і на 14 КW/100 км. Зарядка в гаражі повільною зарядкою - 13А
Как можно после теслы S(я понимаю ,что ты столкнулся с проблемой,но блин)рассматривать убожество соул?!
Не то чтобы я его рассматривал серьезно)))) просто после продажи стали часто попадаться на глаза. в данный момент нахожусь в процессе выбора. из-за опыта владения теслой С угол зрения на автомобили очень поменялся.
що з Теслою не так було?
в ЕС подорожчали електрички тут 40-ка Зое коштує 8-10,5
зарядив свою стару теслу до 100%, малює 347 км. помилок немає, напевно перестану оновлювати авто, щоб не стало гірше.
чому мені подобавється одномоторна більше ніж дуал моторс, їздив на обох варіантах S-кі - більше багажникі - менше інверторів - класична схема, краще виворіт - помітно менше витрата - значно тихіше
щоб зняти передній двигун з двомоторної, треба розібрати все, зняти рульову рейку, від'єднати кабелі, злити антифріз, розібрати ходову, зняти подрамнік.
347 км - це в режимі оптимальний ? моя MS 2017 75кW задній привід при повному заряді (зазвичай заряджаю 90%) показує +-320. SOX ніколи не міряв бо не знаю як При літній їзді витрати десь 15-18 КW/100 км. Звичайно можу натошнить і на 14 КW/100 км. Зарядка в гаражі повільною зарядкою - 13А
це в режимі відображення у відсотках, номінал виходить, а не реальний або ідеальний, доречі є деградація пару км десь,раніше показувала більше. відображення в км не дивлюсь ніколи. При 90% моя показує 310км, а при 91% вже 315 км.
що з Теслою не так було?
Машина очень класна була. Тільки помилка була що натиснуто дві педалі. У нас у місті та в Одесі не змогли полагодити. Так і продав. Причому в іншому дуже добрий стан. батарейка 93% здоров'я зберегла Заряджалось за своє життя 82% на повільних зарядках. По кузову теж у відмінному стані. Вона була у кузові перфоманс. Але ще в США замінили двигун за простий рестовий і прошивку змінили на звичайну 85.