може вона і гарна, хоча судячи з випуску навряд але я недавно продав авто з пробігом 320 тис км, яке брав в салоні тому якось так-)
Александр, а с чего вы взяли что я об этом не знал?)
Так знал же, я же вам про это говорил. Но почему то не починили а продали, скорее всего за бесценок. Остался неудачный опыт владения, жалко. Хотя мне S не нравится, может оно и к лучшему:)
185000 км 75квт задній залишок 90% 64 квт із 72 по заводу. Пневма, фсд,преміум підключення. CCS2 працює. за 14 варто? дякую
Александр, а с чего вы взяли что я об этом не знал?)
Так знал же, я же вам про это говорил. Но почему то не починили а продали, скорее всего за бесценок. Остался неудачный опыт владения, жалко. Хотя мне S не нравится, может оно и к лучшему:)
як була бита
185000 км 75квт задній залишок 90% 64 квт із 72 по заводу. Пневма, фсд,преміум підключення. CCS2 працює. за 14 варто? дякую
як була бита? надивився на мене один знайомий кент і взяв собі на хозяйство кінець 15 року, два мотора, перероблена на лед передне світло, автобагажник, панорама, 7 місць, світлий салон, борода між кріслами з безпровідною зарядкою, позаду модуль підстаканників з usb, два комплекта дисків і резини, зарядок пару штук, проставки, спойлер, тонована, інтел, сімка лайф, абсолютно все добре працює за 12700. Авто було дуже несильно вдарене і в юса дешево куплене, за 2700$ щось. Їздить без проблем, заряджається. З мінусів шумноватий передній двигун.
я своє корито дешевше брав, також їздить але по підвісці у кента тихіша, хоча я свою робив вже, міняв 4 важеля. Доречі заряджається моя до 393 км в відображенні "ідеально".
Останній акорд цих машин, нажаль. Вже в оренду їх здають пачками і під викуп, можешь взять на місяць,спробувати,щоб зрозуміти все особисто.
типу вже старі?
типу вже старі?
ну маск втратив інтерес, здешевив наступні моделі, думаю тесл авто не буде скоро.проект закриється.
автівка класна і зараз варто спробувати, поки ще хоч якось вони їздять. продати зможешь хіба в пів ціни,я так вважаю.
типу вже старі?
ну маск втратив інтерес, здешевив наступні моделі, думаю тесл авто не буде скоро.проект закриється.
автівка класна і зараз варто спробувати, поки ще хоч якось вони їздять. продати зможешь хіба в пів ціни,я так вважаю.
А что с ними будет? Кузов алюминий Батарея ремонтируется или меняется. Народ на лифах и соулах по 15 киловат остаток ездит. Комп-даже тегра 15 летняя норм.работает,тем более свежие компы. Ну и все….