Маю охоронну сис-тему Eurosec(з GSM-модулем), вцілому працює норм, але, останнім часом стала жити своїм життям. Наприклад вмикає тривогу(угон) без усяких на те ознак, показує на відкриті двері/капот, коли вони насправді зачинені та я це спостерігаю у реальному часі...
Встановлював у Хамер-центрі, три роки тому, спочатку була хоч якась підтримка від них, але згодом, немає жодної
Можливо, хтось має контакти компетентного спеціаліста із підтримки саме цієї системи.
Як показав досвід Польщі 2022 року, специ з підтримки стали спецами по встановленню, оскільки так для сервіса швидше і надійніше. Так що є шанс встановити іншу сигналку.
Як показав досвід Польщі 2022 року, специ з підтримки стали спецами по встановленню, оскільки так для сервіса швидше і надійніше. Так що є шанс встановити іншу сигналку.
Не знаю, наскільки тут доречний польський досвід-2022 Бо я ставив сигналку у 2023(хоч зараз, розумію/визнаю, дещо переоцінив можливості та кваліфікацію Хамер-центра), виглядало так, що підтримка більш-менш мала місце. Але згодом, кудись усе поділося, власне не тільки у цій галузі. Сильно не переймаюся, бо часи такі... Чи поставлю іншу сигналку? Точно ні, легше цю деактивувати(чи в серв.режим поставити, що поки й зробив) та й по тому
Мабуть це тенденції, бо convoy igsm не тільки сервіса нема а й сайт для жпс моніторінга вимкнули