Х5 на фінішній прямій), реально відмінний екземпляр
маю цікавий кейс знайомих, теж з бмв Оцей вони купили Посередник обіцяв заміну двєркі в колір Кілька днів тому дізнався факт ремонтних робіт. Хто шо навангує по фото? От ніби ви купуєте його )))
Треба як мінімум історію його для початку подивитися, далі я б його не купувала собі причини як би дві, перша машина дорога і грати з нею за наявності у мене банально немає жодного бажання, мені простіше замість цієї однієї привезти 6 на тих же грошах і при цьому заробити більше, друга мені не подобається як працює ДВС.
По цему фото і відразу навскидку мені не відомо чому була обіцяна заміна двері в колір і чому з цим погодився той кому обіцяли), ну видно ж що дві двері трупи, а якщо дивитися нижче то чудово видно сяючу дірку в порозі і проходить це під центральною стійкою, машина стапельна під вварку чверті чи порога, добре хоч там стальа не алюміній ну думаю +- повтори за рабту попросили, ось я б на цьому придбання зупинила навіть за умови того, що мені б подобався звук мотора), не купую я машини яким необхідні зварювальні роботи це дорого і іноді ще й недоцільно у випадку з алюмінієм, накдадка порога само по собі +- 250 н него, передня дверь +- 1200, задня +- 700.
А на цьому фото особисто я бачу рвану подушку, зазвичай закінчується перетяжкою стелі а не тільки заміною, за одне перетяжкою стійки і заміною декількох пірапатронів в ремені, ну так навкидку ще 1000 додаємо.
У принципі зрозумілий удар і якщо навіть заплющити очі на те, що мені не вселяє довіри звук мотора, то я не бачу смісла придбання такого лота за 26500$
П.П.С. А взаглі цілійше, хоч побалакати та іньше .
У принципі зрозумілий удар і якщо навіть заплющити очі на те, що мені не вселяє довіри звук мотора, то я не бачу смісла придбання такого лота за 26500$
нажаль не усі баєри такі як ви, багато хто їздить по вухам та розповідає казки. по факту - дві двері під заміну, задня з усіма кішками, центральна стойка - заміна, порог витягували, варили, кометіка по салона з порванною оббівкою. Машина з статусу "куплю за 25 та поміняю двері" вийшла фактично в 45+
Ну баєри це не автопобор, я принципово по 10 фото аукціону в сумнівній якості ні коли і ні кому ремонт не прораховую, це завдання СТО але знову ж таки жодне СТО, що поважає себе, не буде по фото вердикт ставити це доля Коперфільдів), але тут як би все на фото неозброєним оком видно, от по основній машині з цієї теми так реально дешевше двері в колір змінити ніж рідну лагодити, там прайс від 80 до 200 за цілу.
Взагалі не логічно лізти в пригон з США, якщо не дуже розбираєшся в ремонті і взагалі цінах на послуги і зч
Воно як би взагалі не варто лізти в те, в чому не розбираєшся, але завжди можна порадитися з кимось, а головне рентабельність проекту розуміти, іноді є якісь цікаві своєю рідкістю лоти на аукціонах яким можна вибачити більше нюансів) але це точно не Х5 БМВ яких повно.