И интересно, как в горизонтальный фильтр и есть ли смысл масло прям наливать ))) По поводу холивара, лить масло в фильтр или нет, смысла комментировать нет. Адепты и того и того находятся. И думаю, что для многих будет новость, что фильтр всегда после маслонасоса стоит. Потому даже его отсутсвие не приведёт к тому, что давление исчезнет.
Теж ця фішка з заливанням масла в фільтр посміхнула. В мене був випадок, коли два фільтра в підряд, були з поганим клапаном. І масло витікало назад коли авто по стоїть. Відкручуєш фільтр, а він сухий. Ну і коли заводиш, масльонка блимала довше. Який зв'язок з заливанням масла в фільтр, від тіпа авто - профі, то я х.з. До слова, багато хто з цим не заморочоються. Бо масльонка трохи поморгала, а потім же норм стає.
... Ясно
Тему модно закривати
Улыбнули. ))) Там даже без фильтра, сухой он будет или в масле, масло до него не поступает. Сейчас на СТО сняли фильтр, давления нет. Но Ваша теория смешная, хотя и не правильная. )))
Ну Многие аморты и колодки меняют не парно. О прокачать вообще молчу. Рычаги на весу обтягивают…
У каждого …. Своя методика (с)
Фильтр маслом наполняли перед установкой?
Ні. Тільки кільце гумове змастили.
Ясно
Тему модно закривати
м-да... як поступати в таких випадках?
Фильтр маслом наполняли перед установкой?
Ні. Тільки кільце гумове змастили.
Ясно
Тему модно закривати
А що йому там станеться У мене двигун здається 846, масло у фільтр завжди заливається, але прикол в тому що сам фільтр ставиться "догори ногами", відповідно поки його наживиш - все витече. Наливаєм рівно стільки щоб не витікало, на сто до речі. Якби зовсім нічого не заливали то думаю йому точно нічого б не сталось, просто потім (після заведення) довелось би більше долити
По темі - такого не може бути щоб за наявності залитого масла тиску зовсім не було, може датчик заплющило і помилку валить не дає завести маслонасос качнуть, або може запобіжник який згорів і те саме - на помилки сканувалось?
ось що ші каже
Відсутність тиску та циркуляції оливи в двигуні K4M (1.6 16V) — це критична несправність. Для запобігання капітальному ремонту негайно припиніть експлуатацію автомобіля. Основні причини несправності 1. Знос шестерень та корпусу маслонасоса: Природне випрацювання, задири, через які насос втрачає продуктивність і не може прокачати систему. 2. Заклинювання редукційного клапана: Плунжер (клапан скидання тиску) може зависнути у відкритому стані через бруд, потрапляння стружки або утворення задирів. Олива йтиме по малому колу, не створюючи тиску в магістралі. 3.Обрив ланцюга маслонасоса або знос зірочки: Приводний ланцюг, що з'єднує колінвал із насосом, може порватися або перескочити, через що насос просто не обертається 4.Забитий маслоприймач: Густий нагар, осад або герметик, що потрапив в піддон при неякісному ремонті, блокують всмоктування оливи 5.Неякісний або бракований масляний фільтр: Якщо клапан у самому фільтрі зруйнований або не тримає тиск, олива буде циркулювати неправильно. 6.Знос вкладишів колінвала або розподільчих валів: Критичний знос шийок блокує створення необхідного опору, через що тиск катастрофічно падає (особливо на прогрітому двигуні).
Я поставив на п2, п4 або п5, але оскільки п5 вже виключений то лишається 2 або 4
Ну во первых легче насосу Во вторых вкладышам В третьих- мотор далеко не новый…
если по поводу залить масло в фильтр...то с первыми двумя вашими утверждениями - мимо...
если по поводу залить масло в фильтр...то с первыми двумя вашими утверждениями - мимо...
-откуда знаешь -знаю
если вы представляете устройство масляной системы двигателя (хотя бы сжематично)...то...то, что вы написали...вы бы не написали...
Ну Многие аморты и колодки меняют не парно. О прокачать вообще молчу. Рычаги на весу обтягивают…
У каждого …. Своя методика (с)
Как это связано с "в фильтр масло не залили - тему можно закрывать?" Логика где здесь? Как это может повлиять на то, что в итоге, до этого фильра масло даже не доходит, с маслом он или без масла?
...
По темі - такого не може бути щоб за наявності залитого масла тиску зовсім не було, може датчик заплющило і помилку валить не дає завести маслонасос качнуть, або може запобіжник який згорів і те саме - на помилки сканувалось?
3 Датчик вже після фільтра йде. Точно не до датчика претензії )) Це рено дастер, які там помилки і що там читати? Звичайний дріт на датчику, з якого знімається масса, при наявності тиску. Масса є - індікатор горить. ЄБК навіть не знає, що там є тиск або не має. Не розумна це машина. )) І як це завести маслонасос? Він жорстко з коленвалом зв'язан. Навіть без блока керування, можно покрутити мотор, масло вже йде.
если вы представляете устройство масляной системы двигателя (хотя бы сжематично)...то...то, что вы написали...вы бы не написали...
Сдержался это написать. ))) Поклон.
Отзвонились. Поменяли маслонасос. Пока масло не заливали. Занимаются глушителем. Сделают глушитель, поеду глядеть, зальют масло, будем запускать. Маслонасос, возможно, заберу, буду смотреть. Про забитий маслоприёмник ничего не сказали. И в этом случае, я думал, что давление должно постепенно падать или быть меньше, но не ноль полный.
Отзвонились. Поменяли маслонасос. Пока масло не заливали. Занимаются глушителем. Сделают глушитель, поеду глядеть, зальют масло, будем запускать. Маслонасос, возможно, заберу, буду смотреть. Про забитий маслоприёмник ничего не сказали. И в этом случае, я думал, что давление должно постепенно падать или быть меньше, но не ноль полный.
Відпишіться потім, як заведете, маслонасос новий ставили? Який пробіг на к4м?
Конечно нет))))
Также я не понимаю зачем самому лезть менять масло а потом машину тянуть на сто
Также отпишите новый оригинал/китай/бу….
...
3 Датчик вже після фільтра йде. Точно не до датчика претензії )) Це рено дастер, які там помилки і що там читати? Звичайний дріт на датчику, з якого знімається масса, при наявності тиску. Масса є - індікатор горить. ЄБК навіть не знає, що там є тиск або не має. Не розумна це машина. )) І як це завести маслонасос? Він жорстко з коленвалом зв'язан. Навіть без блока керування, можно покрутити мотор, масло вже йде.
Завести не насос, а двигун щоб качнуть насос. І щось не ясно - насос качав чи не качав? Якщо качав навіщо його міняли
Также я не понимаю зачем самому лезть менять масло а потом машину тянуть на сто
Дивний ви із вашими порадами. Ще, в цій темі тільки сексі не вистачає