рухаючись прямо, при зеленому сигналі світлофора і присутніх знаках
я, мабуть, не буду це коментувати
Краще, все таки прокоментувати, незрозуміла Ваша критика. Своїм запитанням, я намагався показати абсурдність твердження, що при русі прямо, потрібно вмикати покажчик повороту. Виходить що, світлофор працює, їдем прямо - покажчик не вмикаєм, світлофор не працює, їдем прямо -покажчик вмикаєм. Повна ніенітниця, тому що, повинне бути щось одне, а іменно- покажчик вмикаєм, коли ми на перехресті крутимо рульове колесо, для зміни напрямку руху, і ніколи більше.
перепрошую, не так зрозумів
а от вам іще накину)) при заїзді на кільце з круговим рухом (де круговий рух є головною дорогою) вмикають лівий поворотник, не змінюючи при цьому смугу руху
а от вам іще накину)) при заїзді на кільце з круговим рухом (де круговий рух є головною дорогою) вмикають лівий поворотник, не змінюючи при цьому смугу руху
Оце вкинув так вкинув Це ж довічний баян
...
Звісно, що він відвернув від лобового. Але це трактується як порушення ПДР під дією непереборної сили. Але це порушення ПДР, яке призвело...
Шо ЩІ каже (або галюцінує)
Судова практика Верховного Суду України у справах про ДТП підтверджує: якщо водій замість екстреного гальмування за п. 12.3 різко крутить кермо (змінює напрямок за п. 10.1) і через це створює нову аварію (наприклад, вилітає на зустрічну смугу чи збиває когось на узбіччі), вина за наслідки покладається саме на нього
Цікаво було б побачити нормальні дані аналізу дій всіх учасників ДТП та їх вплив на наслідки По спринтеру. Швидкість. То, шо вони ганяють - не дивина. Ще цікаво про технічний стан. Особливо про ремені безпеки. Повинні вони були бути на автобусах, задіяних у таких перевезеннях? Загальний технічний стан автобусу. Це ж 100% переделка з вантажного. Не додало це до наслідків?
По пасажирам. Якщо були ремені безпеки - хоть хтось користувався?
По фурі потань осбливих немає. Єдине - чи гальмував. Бо теж міг завтикати або не хотів ризикувати вантажем.
По кросоверу теж питань особливих немає. Порушення очевидне.
Звісно, такої інформації не буде в новинах. На жаль
Маю в своїй біографії певний період викладання ПДР, такі, характерні ситуації, малював на дошці крейдою, пояснював, звертав особливу увагу на це, все було просто зрозуміло. А хто навчав тих, хто починає фантазувати - не можу втямити.
Я вчився в ще в дтсаафі і викладач, наприклад, круговий рух пояснював отак: входимо з лівим покажчиком, виходимо з правим, входимо в будь-який ряд, виїжджаємо з будь-якого ряду. Я це не до того, щоб тут починати дискусію про покажчики повороту або рядність, а про те, що пояснювалось простими і зрозумілими словами. А те що зараз робиться з отими формулюваннями, то не дивно, що потрібен толмач
Маю в своїй біографії певний період викладання ПДР, такі, характерні ситуації, малював на дошці крейдою, пояснював, звертав особливу увагу на це, все було просто зрозуміло. А хто навчав тих, хто починає фантазувати - не можу втямити.
Я вчився в ще в дтсаафі і викладач, наприклад, круговий рух пояснював отак: входимо з лівим покажчиком, виходимо з правим, входимо в будь-який ряд, виїжджаємо з будь-якого ряду. Я це не до того, щоб тут починати дискусію про покажчики повороту або рядність, а про те, що пояснювалось простими і зрозумілими словами. А те що зараз робиться з отими формулюваннями, то не дивно, що потрібен толмач
+1
Я не розумію водіїв, крім бмв-шників та тесловодів, які не вмикають поворот?
Як зрозуміти, що водій їде на коло? Як зрозуміти, що водій виїздить з кола?
... Я не розумію водіїв, крім бмв-шників та тесловодів, які не вмикають поворот?
А куди може поїхати машина, що стоїть перед колом і без покажчика повороту правого?
... Я не розумію водіїв, крім бмв-шників та тесловодів, які не вмикають поворот?
А куди може поїхати машина, що стоїть перед колом і без покажчика повороту правого?
Машина перед колом.
Що має увімкнути сріблясте авто(чи не має вмикати авто у варіантах) так, щоб це було зрозуміло оточуючим
- Машина поїде по колу - Машина поїде прямо
Фото старе, коло зараз головне
І ряд, в якому їде авто не показник. Там багато тих, хто їде прямо по лівій смузі, а на коло захидять з середнього ряду.
Машина перед колом.
Що має увімкнути сріблясте авто(чи не має вмикати авто у варіантах) так, щоб це було зрозуміло оточуючим
- Машина поїде по колу - Машина поїде прямо
Фото старе, коло зараз головне
І ряд, в якому їде авто не показник. Там багато тих, хто їде прямо по лівій смузі, а на коло захидять з середнього ряду.
При заїзді на кільце - нічого. При з'їзді - правий поворот. Вся Європа так їздить
Всю гілку не читав, але "асуждаю". Поворотник вмикати не треба. Прийом!
При заїзді на кільце - нічого. При з'їзді - правий поворот. Вся Європа так їздить
100% + навіга при за'їзді вмикати поворот? Чи типу там є якісь інші варіанти, крім заїзду на коло?
Ну, в нас майже всюди при заїзді на кола встановлено тумби з знаком 4.9. Перед таким знаком, зазвичай, вмикаю поворотника, мені не важко. Плюс одна смуга розділяється навпіл з відповідною розміткою.
PS: В цій ситуації, за спостереженнями, є дві приблизно рівні секти невмикальщиків поворотів: 1. Я не вмикаю лівий поворотник, тому що іду головною. 2. Я не вмикаю правий поворотник, тому що їду прямо. От щоб не вступати в жодну, я й вмикаю поворотник завжди.
поганеьке джерело інформації. Приклад, що автошкола думає, що вона сама розумна і все знає. І до інструкторів теж відноситься.
+ навіга при за'їзді вмикати поворот?
Ну, в нас майже всюди при заїзді на кола встановлено тумби з знаком 1.9. Перед таким знаком, зазвичай, вмикаю поворотника, мені не важко. Плюс одна смуга розділяється навпіл з відповідною розміткою.
PS: В цій ситуації, за спостереженнями, є дві приблизно рівні секти невмикальщиків поворотів: 1. Я не вмикаю лівий поворотник, тому що іду головною. 2. Я не вмикаю правий поворотник, тому що їду прямо. От щоб не вступати в жодну, я й вмикаю поворотник завжди.
Знак 1.9 не такий. Це знак 4.9 і ставити його перед колом - дивна практика.
Зараз бачу таку розмітку перед колом (і аналогічні знаки теж)