Власне сабж, на облаштування бліндажів на Сході є потреба в великій кількості будівельних матеріалів. Переважно цвяхи, саморізи, дюбелі, гідробар'єрна плівка. Знаю що збори на банки зараз досить туго йдуть. Чи є сенс піднімати збір саме будівельними матеріалами - пересилкою їх по НП? Може у камрадів є залишки від запланованих ремонтів чи не запланованих ремонтів після прильотів. Список потреб поки таки Саморіз 35=10000 Саморіз 55=10000 Саморіз 75=10000 Саморіз 90=10000 Скоби для степлера 8.10. по 40 упаковок Степлера Плівка чорна 10 рулонів Круг відрізаний 125 =100ш Лезо для ножів Бур на 8 ×260=30ш Цвяхи 70-80 200 Скоби Кількість чим більше тим краще Саморіз 35=10000 Саморіз 55=10000 Саморіз 75=10000 Саморіз 90=10000 Дюбелі: 8×80 =5000 8×100=5000 8×120=5000 6×40=5000 6×60=5000 6×80=5000
Напишіть будь ласка картку або посилання на банку
монобанка для збору Вчора закрутився, купував на ті гроші що з хлопцями скинулись та розгрібались з нагальними питаннями. Фотка показує не все, там в картоній коробці наскирудвали діски 125мм. В возику десь 10-15 відсотків матеріалів від потреби.
Закинула трохи
Закинула трохи
Дякую За ніч було 2 донати. Сьогодні впродовж дня будемо росходувати матеріали, а на вихідних підкупимо ще матеріалів.
За ніч було 2 донати. Сьогодні впродовж дня будемо росходувати матеріали, а на вихідних підкупимо ще матеріалів.
Ну хоч трішки допоможемо. Може ще хтось підтягнеться
За ніч було 2 донати. Сьогодні впродовж дня будемо росходувати матеріали, а на вихідних підкупимо ще матеріалів.
Ну хоч трішки допоможемо. Може ще хтось підтягнеться
я прописив однокласників розповсюдити інфу про збір, обіцяли також знайомі повідправляти на НП залишки колекції цвяхів, саморізів та іншої дрібноти - з людей дотичних до будівництва.
дякую пану Сергію за донат вчора ввечері.
сьогодні придбав 2 рулони плівки та 3 пачки дісків для богларки.
поки найбільше вдалось задовольнити потребу по діскам для болгарки - на 80 відсотків, по іншим позиціям пока виконання потреби десь на рівні 15-20 відсотків. Прошу камрадів які мають можливість - долучитись до збору.
Ще 2-3 тисячі зможу закинути лише після 21-го, як зарплата буде.
Ще 2-3 тисячі зможу закинути лише після 21-го, як зарплата буде.
дякую анонімному благочиннику, який вночі відправив донат. Відображався лише котик в якості користувача.
Де ваш зампотил?
Де ваш зампотил?
якщо ви про забезпечення від держави - то воно є, воно існує в не нульовому обсязі. Усі деталі писати не можу, але аналіз використаних матеріалів каже цвяхами ми плівку в грунт не забиваємо і дісками по металу плівку теж не ріжемо, бо отримали частину буд матеріалів від держави.
Де ваш зампотил?
якщо ви про забезпечення від держави - то воно є, воно існує в не нульовому обсязі. Усі деталі писати не можу, але аналіз використаних матеріалів каже цвяхами ми плівку в грунт не забиваємо і дісками по металу плівку теж не ріжемо, бо отримали частину буд матеріалів від держави.
Так дають, але як кажуть "по нормам". А от щоб довести все до ладу, особливо якщо то довготривала позиція треба додати. Якщо хтось вважає що війскові дох отримують - трохи помиляєтесь. Доплати тільки за ЛБЗ.
В мене племяш півроку тому з під Сум повернувся. З півтора місяці "бойових" нарахували за 10 днів. Благо вони забезпечення отримують на 100+%%. Він тільки коли навчався то ноут попросив відремонтувати (але там ремонтувати нема чого було, попередні ремонтяші вклали в хламину), то віддав свій.
Хоча від зампота багато залежить. Наприклад на кожну ротацію отримують новий пікап
А в сина "по нормі" і все. Навіть з ппд до штабу відвезти папери - беріть "службове" авто та ідьте. 70км в одну сторону. На тиждень дають на це 20л соляри. Машина МАН. А до нововведень ( зараз ще не казав) грошей на руки 26000.
Де ваш зампотил?
Так дають, але як кажуть "по нормам". А от щоб довести все до ладу, особливо якщо то довготривала позиція треба додати. Якщо хтось вважає що війскові дох отримують - трохи помиляєтесь. Доплати тільки за ЛБЗ.
В мене племяш півроку тому з під Сум повернувся. З півтора місяці "бойових" нарахували за 10 днів. Благо вони забезпечення отримують на 100+%%. Він тільки коли навчався то ноут попросив відремонтувати (але там ремонтувати нема чого було, попередні ремонтяші вклали в хламину), то віддав свій.
Хоча від зампота багато залежить. Наприклад на кожну ротацію отримують новий пікап
А в сина "по нормі" і все. Навіть з ппд до штабу відвезти папери - беріть "службове" авто та ідьте. 70км в одну сторону. На тиждень дають на це 20л соляри. Машина МАН. А до нововведень ( зараз ще не казав) грошей на руки 26000.
саме такі розклади.
саме такі розклади.
Бро сам бачиш я в темі на 200%%%
Але поки не допоможу. Треба хочаб до осіннього движняка ( ну ти мабуть в курсі).... Медичку на колеса поставити. Поки мінус два косаря зелені.
Я з тобою, але поки не видам машинку - тільки морально. Тримаймося, бо в нас нема іншого шляху.
саме такі розклади.
Бро сам бачиш я в темі на 200%%%
Але поки не допоможу. Треба хочаб до осіннього движняка ( ну ти мабуть в курсі).... Медичку на колеса поставити. Поки мінус два косаря зелені.
Я з тобою, але поки не видам машинку - тільки морально. Тримаймося, бо в нас нема іншого шляху.