Я впевнений що більшість (якщо не всі) користувачі цього форумуякраз в цій віковій категорії то давайте якийсь фідбек по нашим походах в медзаклади. Типу: - назва медзакладу, час на все/провсе,сподобалось/не сподобалось (що саме)
П.С.прийшло сповіщення що залишилось 30дн.от думаю куди податись, є сенс заморачуватись з вибором медзакладів чи просто йти до сімейного?
Не став гаяти часу на безглуздi процедури, бо звичайний профмедогляд вiд работодавця набагато iнформативнiший. Просто покрутив цi грошi на раxунку допоки держава чарджбек не здiйснила.
Там ну дуже окреслена низка медзакладів які приймають ці кошти. Наприклад, для аналізів немає ні Синево, ні Діли, а робити аналізи в Добробуті - но то таке, якраз на один аналіз крові, може даже розгорнутий вистачить ИМХО відмивання коштів, як і Національний кешбек. Кошти є, а витратити, як бажаєшь, іх не можешь - тільки задонатити на війско...
Національний кешбек. Кошти є, а витратити, як бажаєшь, іх не можешь - тільки задонатити на війско...
Я всі свої кешбеки пускаю на військо. Але бачу, як багато людей витрачає Нац.кешбек на комуналку.
Дружина ходила. Поміряли тиск/пульс, відправили здати аналізи в ділу(за власні кошти) і на цьому все , тому я вирішив навіть не заморочуватися. Якби можна було ці кошти кинути на військо, то заморочився б...
Я пройшов, дурня повна. Зважили, поміряли тиск і об'єм талії , зріст, доречі з'ясувалося, що я після 50-ти зменшився, був все життя 184, а тепер 180 . Взяли аналіз на холестерин і глікований гемоглобін. Ледве вмовив ще на електроліти зробити, бо саме із за цього і пішов. От і все за що тут 2000, навіть у приватній клініці, не розумію. Так і не зрозумів, що це за схематоз і як і хто тут наживається? Може клініки, що в програмі, кудись відкати шлють, х.з, але воно того грошей не варто точно.
Не зробив. Гроші держава забрала )))
В багатьох приватних клініках вже все забито. В Києві можна спробовати Якість життя, це їх лабораторія Дніпролаб. А так простіше піти здати за гроші ті аналізи
Зробив у лабораторії csdlab, результатом задоволений. Молода лікар, більше години вимірювала тиск-кардіограму, вивчала медкнижку, тестувала мене. Коли були готови результати аналізів, на другому прийому все пояснювала, відповідала на питання, написала рекомендації, коректування дози статинів, дала мені направлення в Хелсі іншим лікарям, що мені потрібні. Аналогічний скринінг роблю кожен рік (+ПСА, вітамін Д, та декілька інших аналізів за власний рахунок). Серцево-судинні хвороби та діабет - це основні причини ранньої смертності. Скринінг дуже корисний, раджу всім пройти. Аналізи наступні, змінити їх не можна: Скринінг МОЗ 40+ (РОЗШИРЕНИЙ ГХ/ЦД) (Загальний розгорнутий аналіз крові: показники аналізатора, мікроскопія мазка крові, швидкість осідання еритроцитів (ШОЕ); Аналіз сечі загальний (ЗАС) + відношення альбумін / креатинін; Креатинін (сироватка); Швидкість клубочкової фільтрації (eGFR); Калій (сироватка) / К; Натрій (сироватка) / Na; Глікований гемоглобін (HBA1c); Ліпопротеїди високої щільності (ЛПВЩ) / HDLC; Ліпопротеїди низької щільності (ЛПНЩ) / LDLC; Ліпопротеїди дуже низької щільності (ЛПДНЩ) / VLDL (тригліцериди, ЛНДНЩ); Холестерин; Індекс атерогенності; Консультація лікаря загальної практики - сімейної медицини/терапевта)