Я по масмаркету якщо купажний. Джеймсон, деварс, чивас12, джони блек (ред помиї) та інші.
Добре, а що тоді із бленду варто скоштувати, якщо цінник більше 200?
я останнім часом підсів на огляди від Віскібой на ютубі - там більш демократичний цінник, але багато цікавих, не масмаркетиних, речей.
або відкриваєш віскібазу і читаєш відкуги за бленди.
Чисто курилочне Захотілося, на старість років , попихтіти справжньою сигарою...Колись давно, майже в дитинстві ...купували сигари та ядерні цигарки у відомому, у ті часи, магазі на червоноармійській. А от зараз, де можна купити онлайн/офлайн? Чи справжні кубинські в нас не купити?
До войны случайно узнал про табак который выращивают под Борисполем чтоб потом делать курительные смеси. Импортируют добавки в бочках, гильзы, и кстати этикетки. Остальное все свое, производство, все легально. Сам не курю поэтому деталями и качеством продукта на выходе не интересовался, просто удивило что полный цикл - вот он тут рядом.
Чисто курилочне Захотілося, на старість років , попихтіти справжньою сигарою...Колись давно, майже в дитинстві ...купували сигари та ядерні цигарки у відомому, у ті часи, магазі на червоноармійській. А от зараз, де можна купити онлайн/офлайн? Чи справжні кубинські в нас не купити?
До войны случайно узнал про табак который выращивают под Борисполем чтоб потом делать курительные смеси. Импортируют добавки в бочках, гильзы, и кстати этикетки. Остальное все свое, производство, все легально. Сам не курю поэтому деталями и качеством продукта на выходе не интересовался, просто удивило что полный цикл - вот он тут рядом.
так це ж сігарети ну ніяк не сигари
я останнім часом підсів на огляди від Віскібой на ютубі - там більш демократичний цінник, але багато цікавих, не масмаркетиних, речей. або відкриваєш віскібазу і читаєш відкуги за бленди.
Це лисий той? Бачу його на віскі-фестивалях.
я останнім часом підсів на огляди від Віскібой на ютубі - там більш демократичний цінник, але багато цікавих, не масмаркетиних, речей. або відкриваєш віскібазу і читаєш відкуги за бленди.
ЗІ я аматор, але раніше регулярно брав в дф борисполя, зараз за можливості їх оффлайн магазин на розі володимирської/хмельницького
Чоловік сьогодні ходив в фортуну, спеціально питав, кубу не возять через те, що вона рашку підтримала, а так технічна можливість ніби є.
Оце зайшов випадково і натрапив на добре відому мені тему. Відразу - Куба оверпрайснуте гівно. Домінікана і Нікарагуа — наше усе. Та сама широта, ті самі кліматичні умови, а ціна — у рази нижча. Зразу кажу — в нас шось адекватне знайти нереально. Пробував, коли приїжджав в Україну.
Треба розуміти, шо в цьому хобі є безліч нюансів. В мене були акаунти в кількох штатівських мегасторах, перепробував дофіга різного, поки мешкав там. Наприклад, досить порушити умови зберігання, і з тих сігар лишається просто купка тютюну. Головне — правильна вологість. Ті хто в курсі, знають золоте правило 70/70. Але це загалом, для різних сігар треба витримувати трохи різні умови, від 65% до 69%, інакше воно буде або горлодером, або просто не тягнеться. Найліпше витримати придбані сігари в тупідорі з Боведа паками відповідного номіналу щонайменше тиждень. Це база. Далі іде купа ньюансів, як то strength, wrapper, wrapper leaf, і так далі. Чесно кажучи, за межами Америки (обох, північної і південної) це хобі нереальне, на мій погляд. І частуватись треба з правильним бурбоном, а не з отим шотландським самогоном