от заморочився я почистити м'які меблі. Реально, руки ніколи не доходять в багатьох сім'ях (у мене два місця для життя, батьки, теща). Коротше, треба. ось надибав, поки що, таке тиць Може у кого є досвід використання такої техніки? повнорозмірний пилосос не дуже хочу, -такий кабан в моїх габаритних квартирах не прижеветься
от заморочився я почистити м'які меблі. Реально, руки ніколи не доходять в багатьох сім'ях (у мене два місця для життя, батьки, теща). Коротше, треба. ось надибав, поки що, таке тиць Може у кого є досвід використання такої техніки? повнорозмірний пилосос не дуже хочу, -такий кабан в моїх габаритних квартирах не прижеветься
Ви можете взяти у керхера в аренду такий пилосос і спробувати як він почистить меблі а потім вже побачите купляти чи не купляти
Брала подібний у подружки і думаю купити собі.
Чистить непогано, але треба приноровитися, особливо на вертикальних поверхнях. У меня сильно брудних меблів немає, але нескладні плями відійшли, вода брудна, значить дієво:) Він мабуть не заміна хімчистці, а для регулярного прибирання і щоб "не запускати".