а бабіни? Думаю касетний для гаражу те що треба що б трішки ностальгіі
Дивна у вас така собі ностальгія із позиції бідняка. Один ще й по маяку що викинув сльозу пускає. Може краще ностальгувати за тим що було краще, фірмове, та якісне. А не за цим совковим хламом, який ще мабуть і в росрочку купувався. Чи тому у вас ця ностальгія?
я мав на увазі касетний переносний там де колонки знімалися. В мене був такий соні
я мав на увазі касетний переносний там де колонки знімалися. В мене був такий соні
А я мав на увазі, що сидіти в колі сім'ї можна не під той хриплячий хлам із гаража, та про який тут ллє сльози відомий дописувач. А під те, що тоді було недосяжною мрією. Це в мене на роботі. А ще, до чого це все хвастовство про жигу і все інше?
ну іноді воно у комісіонках вспливало. На Либідській наприклад. В мене перший волкман був у 88, але 75 фублів було ДУЖЕ дорого..
Справжня комісіонка була на теперішній Прорізній, тодішній Свердлова. Отуди ми їздили просто щоб подивитися на техніку. Та і Либідьська тоді трохи інакше називалася...
А ще, до чого це все хвастовство про жигу і все інше?
тут треба спитати які саме жигулі, бо якщо це була нова 7 в експортному варіанті, або 9 довге крило, то хвастовство про жигу виправдане, за нову 9 можна було і десятку відвалити, а якщо копійка, то бушну копійку можна було і за 800 баксів купити, більш пристойний екземпляр десь 1000 коштував, 412 косміч 600-700 баксів в більшменш нормальному стані, ЗАЗ 969 можна було і за 300-350 знайти, і він ще міг від ринку своїм ходом доїхати. Правда, пересічна зарплата десь коло 30-50 баксів крутилася, здається.
Справжня комісіонка була на теперішній Прорізній, тодішній Свердлова. Отуди ми їздили просто щоб подивитися на техніку. Та і Либідьська тоді трохи інакше називалася...
Це про який часовий відрізок йде мова. Бо я коли був малим, а це мабуть років 45 назад. То я їздив дивитися на відіки в комісійний на Басейній. Там ще кінцева 1 трамвая була, якщо я правильно все пам'ятаю. А про жигу, то я підозрюю, що то мова про копійку, і бла бла, який я крутий пацан
Це про який часовий відрізок йде мова. Бо я коли був малим, а це мабуть років 45 назад. То я їздив дивитися на відіки в комісійний на Басейній. Там ще кінцева 1 трамвая була, якщо я правильно все пам'ятаю. А про жигу, то я підозрюю, що то мова про копійку, і бла бла, який я крутий пацан
А я мав на увазі, що сидіти в колі сім'ї можна не під той хриплячий хлам із гаража, та про який тут ллє сльози відомий дописувач. А під те, що тоді було недосяжною мрією. Це в мене на роботі. А ще, до чого це все хвастовство про жигу і все інше?