Для зарядки електроскутера біля парадняка потребую послугу протяжки кабелю ПВС 3*2,5 від мого щитка на 12 поверсі стандартної панельки до підвалу ну і по підвалу 15м. Дуже бажано щоб це виконував співробітник або в минулому співробітник будь-якої інтернет-комапнії провайдера у відповідній уніформі. Так легше буде легендувати роботи перед консьєржкою і сусідами. Територіально - Теремки 2. Супровід, організацію доступу до щитків на поверхах я забезпечу. Якщо хтось маломобільний у зв'язку з діями представників мобілізаційних підрозділів - можу приїхати забрати, завезти, відвезти. Якщо ще у спеціальста буде кеба правильно після щитка підключити провід через двополюсний пакетник то буде дуже добре - ця послуга додатково обговорюється. Пропозиції і ціновму політику надсилайте мені Об7*ЧЧ8*Ч8*77
Цікаво, якщо потім когось струмом грохне від цих дротів, відповідати буде власник, ви той хто безпосередньо цю небезпеку створив?
Продати свій скутер, купити з акумулятором який окремо знімається та можна занести додому і зарядити
Цікаво, якщо потім когось струмом грохне від цих дротів, відповідати буде власник, ви той хто безпосередньо цю небезпеку створив?
Давно заглядали в ті стояки?
Продати свій скутер, купити з акумулятором який окремо знімається та можна занести додому і зарядити
У знайомого є електроскутер, в якому він має 2 акумулятори, один з них сам склепав, він знімається, не важкий, заніс в хату, зарядив, і готово.
Але тут інша ситуація, людина хоче прокласти провід 3 * 2.5, це називається прокласти незамітно провід для зарядки скутера а потім непомітно там заряджати електромобіль.
непомітно заряджати автомобіль, та хоч скутер навряд чи вийде - розетка ж стирчатиме зі стіни
Давно заглядали в ті стояки?
Я не про стояки, я про те, що десь на вулиці буде точка під напругою, на яку немає проекту. У нас сусід виводив подібну штуку, наймав енергетика з допуском, якийсь проєкт був, УЗО захист і та. Бо якщо і цю розетку дитина полізе чи ще хтось, то хтось може і присісти можливо.
По ідеї вона буде під напругою лише в момент заряду, далі вимикається автомат - інакше весь будинок буде смоктати з тієї розетки. Крім того її можна сховати в металевий ящик під ключ щоб ніхто доступу не мав. Але непомітно користуватись не вийде навіть у того хто її зробив
Господи, який я щасливий! Я так скучав за мудрістю, вселенським розумом, досвідом, раціональністю, спіритизмом і порадами любимого AUTOUANET. Всі описані питання обдумані, устаканені, вирішні - все ок. Потребую лише послуг з прокладки кабеля. Очікую пропозицій.
Думав відправити пропозицію знайомому електрику. Але уважно почитавши мету цієї забави, передумав однозначно...