а по темі - Ліф чекає покупця до суботи- якщо ні, є ще один бажаючий форумчанин) що значить знизити ціну))
Саме так, бажаючий форумчанин є, підтверджую і чекаю.
а по темі - Ліф чекає покупця до суботи- якщо ні, є ще один бажаючий форумчанин) що значить знизити ціну))
Саме так, бажаючий форумчанин є, підтверджую і чекаю.
Ваня)
Мені таке треба
[цитата="Alex_524 02.08.2026 22:24 пишет"##]
В том,что его цена сейчас такая. С Норвегии тянут сотнями,конкуренция бешеная. Поэтому лучше продать,чем продавать.
Ви бачили знизу авто з Норвегії? Я бачу періодично, мабуть скоро буде х2 за ремонт. Хоча кому і кобила невістка. Хоча у них великий плюс - завжди пробіг маленький
В том,что его цена сейчас такая. С Норвегии тянут сотнями,конкуренция бешеная. Поэтому лучше продать,чем продавать.
Ви бачили знизу авто з Норвегії? Я бачу періодично, мабуть скоро буде х2 за ремонт. Хоча кому і кобила невістка. Хоча у них великий плюс - завжди пробіг маленький
у нас теж пробіг не великий) а що в них знизу?
А що таке страшне із Норвегією? Мабуть не всі авто звідти кака, чи залежно де їздили і як експлуатували. Якщо в мороз обліплений снігом з реагентами кожного разу заїжджати в гараж де це все буде танути і текти то так, буде погано. Було в мене Zoe 22, 2014 року випуску, експлуатував 2023-2025, то не бачив якоїсь корозії, ну на стійках трошки, десь капельку по дні, але для 11-річного корча це нормально. Але от недавно дивився із США Chevrolet Equinox, випуск кінець 2024 року, то там по дні ржавчина пішла, аж в шоці, із США не як утопленик, а як чесно гупнутий спереді і ззаді.
В мене як у доктора - статистика більш по хворих ніж по здорових. Але якщо підвіска не крутиться - автівка европа. І пробіг на десятирічній автівці обов'язково 100-150. Тільки бабці у церкву, інших автівок не буває. P.S. ще помітив європейські автівки більш акуратні - кліпси всі на місці, "непотрібні" гвинти теж. У американців якщо людина десь була - половини кріплення немає
Когда искал лиф как второе авто, то Норвегию насмотрелся, визуально +-, но стоит всмотреться всё ржавое, либо по ржавчине подкрашеное. Ну и вонючие болотом в салоне они почему, то. В одной из предложенных норвежских машин было аж 4шт пахучки в салоне ))) Американца купил и всё ок)