Всім хай Порадьте як краще зараз Гугл малює через Вінницю і Новодністровськ або через Хмельницький
Днів десять назад їхав з Чернівців на Київ через Кам'янець-Подільський, Хмельницький, Вінницю. Нормальна дорога, без ям, проблемну частину біля Бердичива вже переклали, йшли вже роботи по узбічям.
завжди їзжу на Вінницю, Хмельницький, Кам'янець ось два тижні повернулась все ок, дорога як завжди гарна
завжди їзжу на Вінницю, Хмельницький, Кам'янець ось два тижні повернулась все ок, дорога як завжди гарна
теж завжди так їзжу
Хто останнім часом їздив як там обставини ну Ви зрозуміли. Можна в приват, дякую
В пятницу ехал через Винницу, отличная дорога практически везде, не ожидал
В пятницу ехал через Винницу, отличная дорога практически везде, не ожидал
дякую
Хто останнім часом їздив як там обставини ну Ви зрозуміли.
Місяць тому їздив, Київ--Кам.-Под.-Чернівці--Косів(повертався через Тернопіль-Рівне...)...що сказати, ризики втрапити у ті самі "обставини" є зависокими.
Хто останнім часом їздив як там обставини ну Ви зрозуміли. Можна в приват, дякую
я не очень поняла про какие обстоятельства, но на границе черновицкой области багажники открывают абсолютно всем как и раньше
Всім дякую
я не очень поняла про какие обстоятельства, но на границе черновицкой области багажники открывают абсолютно всем как и раньше
Ну, так вже й абсолютно всім... Мене, цього разу, навіть не зупиняли, тому й багажник не перевіряли. А пару років тому, на виїзді з Черновицької,якщо вірно пам'ятаю, то багажник відкривали, але це не точно
Колись навіть депутат скаржився, що при в'їзді в Чернівецьку область шманають наче ти за кордон їдеш, ще і маєш довести чому тобі туда треба.
Це ви ще на кілометрів 80 за Чернівці не заїжджали мабуть. Там взагалі тупік, тільки для місцевих.
Це ви ще на кілометрів 80 за Чернівці не заїжджали мабуть. Там взагалі тупік, тільки для місцевих.
В Чернівецькій області не був з 22 року, але був у Верховині і Косові, то підвозив місцеву жіночку, то скаржилася що сильно лютий прикордонний начальник, що навіть місцевим жіночкам, не кажучи вже про чоловіків, треба фоормляти перепустки в гори, а вони там ягоди-гриби збирають. Був недавно біля польського кордону на Львівщині то там якось спокійніше, на авто глянули паспорт і ВОД, і все. В поізді (який прямо по кордону прямує) в Закарпаття було цікавіше - зайшов прикордонник, спитав паспорта і ВОДи, куди їдем, на скільки, коли назад. Не спитав тільки скільки грошей з собою і чи є страховка для повного ефекту закордону.
Колись навіть депутат скаржився, що при в'їзді в Чернівецьку область шманають наче ти за кордон їдеш, ще і маєш довести чому тобі туда треба.
це мабуть таке з 22 року бо раніше їздив багато разів в Чернівці то взагалі не перевіряли багажник і не зупиняли ніде
це мабуть таке з 22 року бо раніше їздив багато разів в Чернівці то взагалі не перевіряли багажник і не зупиняли ніде
Це якби прокинувся з коми і дізнався, що з 22-го трохи життя в Україні змінилося
Ну, так вже й абсолютно всім...
я езжу раз в году и каждый раз всю очередь - мучжины в сторону, женщины - багажник к осмотру. у всей очереди. проходят по одной машине. дорога всегда перекрыта. если у кого-то не так, то это исключение, на которое не следует расчитывать
Це якби прокинувся з коми і дізнався, що з 22-го трохи життя в Україні змінилося
це точно
Ну, так вже й абсолютно всім...
я езжу раз в году и каждый раз всю очередь - мучжины в сторону, женщины - багажник к осмотру. у всей очереди. проходят по одной машине. дорога всегда перекрыта. если у кого-то не так, то это исключение, на которое не следует расчитывать
З сторони Тернополя нема такого, хоча там межа областей прямо вздовж річки проходить))). В Чернівецькій обл., зупиняють тільки коли до кордону наближаєшся для перевірки документів і дуже рідко багажник показати.