Доброго дня. Як правильно експлуатувати авто з "мокрою" ДСГ? Чи доречно при розгоні скидати газ, "мотивуючи" перемкнутися на наступну передачу, чи просто давити і нехай вона сама переключає? Як правильно, або яку очікувати поведінку коробки, коли необхідно тримати авто від розгону з гірки, натискати тормоз чи достатньо відпустити газ?
Доброго дня. Як правильно експлуатувати авто з "мокрою" ДСГ? Чи доречно при розгоні скидати газ, "мотивуючи" перемкнутися на наступну передачу, чи просто давити і нехай вона сама переключає? Як правильно, або яку очікувати поведінку коробки, коли необхідно тримати авто від розгону з гірки, натискати тормоз чи достатньо відпустити газ?
Не думаю, що логіка мокрої відрізняється від логіки сухої. На спуску затяжному можна перевести в режим спорт, вона утримує передачу довше, не переключаючись на вищу
Не думаю, що логіка мокрої відрізняється від логіки сухої. На спуску затяжному можна перевести в режим спорт, вона утримує передачу довше, не переключаючись на вищу
не має режиму спорт так, на спуску можна в ручний режим перейти для утримання двигуном, але тут мова про короткі спуски в місті 100-150 метрів де є необхідність тримати постійну швидкість без розгону, піднявся умовно на 30 км/год, з такою бажано і вниз спуститись
так, на спуску можна в ручний режим перейти для утримання двигуном, але тут мова про короткі спуски в місті 100-150 метрів де є необхідність тримати постійну швидкість без розгону, піднявся умовно на 30 км/год, з такою бажано і вниз спуститись
Вистав круїз на 30, це дає підказку коробці, але для спуска довжиною в 150м не впевнений, що є сенс. Так само не має сенсу відпускати педаль газу в середині розгону.
15 років з мокрою ДСГ. Перечитав, а нічого не зрозумів. "Щоб Гондурас не турбував, його не треба чесати".) Коротше, не заважай розумному агрегату працювати...
15 років з мокрою ДСГ. Перечитав, а нічого не зрозумів. "Щоб Гондурас не турбував, його не треба чесати".) Коротше, не заважай розумному агрегату працювати...
і то діло
P - паркінг D - їде вперед R - їде назад N - покатати/потягати Масло з фільтром міняти раз в 50-60 тис (я рекомендую Fuchs FFL-2) Наче нічого не забув.
напишу просто - не заважай машині їздити газ-тормоз за потреби, інше зробить мозг коробки
P - паркінг D - їде вперед R - їде назад N - покатати/потягати Масло з фільтром міняти раз в 50-60 тис (я рекомендую Fuchs FFL-2) Наче нічого не забув.
Если есть бабки- тапка в пол Если нет- ездить плавно. Никогда не узнаешь цену на маховик и сцепу. Расход очень удивит
Дсг ще можна налаштувати через комп
Если нет- ездить плавно. Никогда не узнаешь цену на маховик и сцепу.
О да...
Помню была у нас одна клиентка. Ездила на классном еноте. Поменяла его на вроде дороже или нисан или рено с дсг. "Во я крутая, как клево"... а через недельку приезжает... ну и на тот момент комплект стоил примерно полмашины... С тех пор ездила на маршрутке ( ну довольно долго без машины пришлось обходиться)
О да...
Помню была у нас одна клиентка. Ездила на классном еноте. Поменяла его на вроде дороже или нисан или рено с дсг. "Во я крутая, как клево"... а через недельку приезжает... ну и на тот момент комплект стоил примерно полмашины... С тех пор ездила на маршрутке ( ну довольно долго без машины пришлось обходиться)
Синку це фантастика Рено і дсг ти щось наплутав. Дсг тільки на ваг ставлять
Если есть бабки- тапка в пол Если нет- ездить плавно. Никогда не узнаешь цену на маховик и сцепу. Расход очень удивит
воно в тягнучках шивдше помирає, ніж при навалюванні
На Вознесенському узвозі перемикаю в мануал і спускають на 1 або 2 передачі.
На Вознесенському узвозі перемикаю в мануал і спускають на 1 або 2 передачі.
У тебе ж не DSG
О да...
Синку це фантастика Рено і дсг ти щось наплутав. Дсг тільки на ваг ставлять
я деталі не пам'ятаю, вже старію. Щось схоже на мильницю з несуразними колесами