Та якщо добовий пробіг дійсно такий малий, то немає потреби заряджатися кожного дня. А раз на тиждень - не бачу проблеми.
А економія в чому. При 25 грн за квт/год і розході 20 квт на 100 км. Це вийде як 12-13 газу, а це розхід звичайного 1.6 тільки гемору більше.
можно вот такой гибрид купить...экономичный...только потом его уже не получится продать...
Я просто хотів підкреслити, що при малих пробігах немає потреби кожного дня стояти на зарядці.
Економічну доцільність треба рахувати, тут я згоден.
Зі свого досвіду, хоча він нерелевантний, бо маю свою розетку: cереднє споживання за рік десь 16–17 кВт·год на 100 км. Востаннє заряджався на IONITY по 17,99 грн (декілька разів на рік роблю це).
можно вот такой гибрид купить...экономичный...только потом его уже не получится продать...
От до чого тут це лайно?
В бюджеті 8к будуть убиті ліфи з запасом пробігу км. 50. А це заряджати кожен день. І як мінімум годину. Як на мене - це реальний мазохізм.
Ну, та ж ZOE 40 начебто близько 8к коштує. І проїжджатиме 200+ (взимку, звісно, менше). Я не агітую, просто є інші варіанти, крім старого Leaf із дохлою батареєю.
Я просто хотів підкреслити, що при малих пробігах немає потреби кожного дня стояти на зарядці.
Економічну доцільність треба рахувати, тут я згоден.
Зі свого досвіду, хоча він нерелевантний, бо маю свою розетку: cереднє споживання за рік десь 16–17 кВт·год на 100 км. Востаннє заряджався на IONITY по 17,99 грн (декілька разів на рік роблю це).
При малих пробігах витрата взагалі відходить на третій план. Тут задоволення і безпроблемність використання рулять.