Усім привіт! Розумію, що не буде легко, але порадьде де шукати/дивитися, окрім авторіа
Шукати офіціного від власника,як варіант,але не проблемних бензинових двигунів там вибір не великий.. 1.6 мрі хороший але надто кволий на таке авто... 2.0fsi як варіант можна на повному приводі. Ну або на всі гроші 3.2-3.6fsi)).
Шукати офіціного від власника,як варіант,але не проблемних бензинових двигунів там вибір не великий.. 1.6 мрі хороший але надто кволий на таке авто... 2.0fsi як варіант можна на повному приводі. Ну або на всі гроші 3.2-3.6fsi)).
Цікавить 3.2 бенз
Цікавить 3.2 бенз
Нема их давно живых)
Цікавить 3.2 бенз
Нема их давно живых)
Ясно. А 1.8 тси 2010 года? В продаже немерянно. Наверное живые остались же думаю..
...
Цікавить 3.2 бенз
Нема их давно живых)
Ясно. А 1.8 тси 2010 года? В продаже немерянно. Наверное живые остались же думаю..
Мотор стремный)
...
Нема их давно живых)
Мотор стремный)
А в чем стремность? Думаю там уже много чего меняли...
...
Нема их давно живых)
Мотор стремный)
5 років відкатав на 1,8 тсі жодної проблеми
...
Мотор стремный)
У всех есть а у меня нет
...
Мотор стремный)
У всех есть а у меня нет
Можно детальнее ? Кроме масложора, который явно на пробеге 200+тыс уже лечили
...
Нема их давно живых)
Мотор стремный)
При гарному нагляді 300+ тис їздить. І таких немало. Але воно по низу ринку не продається, тому ти їх не бачив))
А скільки коштує ремонт такого мотору? Може є смисл шукати в першу чергу збережений кузов і салон, а мотор як гарний привід збити ціну? Зробити в нормальних майстрів капіталку і їздити. Але я чесно кажучи не сильно розумію як Passat B6 може бути на сьогодні в живому стані, без рижиків і т.д., можливо якісь одиничні екземпляри, ще у 2018 році живого B6 щоб знайти то треба було не першого що попадеться брати.
Але я чесно кажучи не сильно розумію як Passat B6 може бути на сьогодні в живому стані, без рижиків і т.д., можливо якісь одиничні екземпляри, ще у 2018 році живого B6 щоб знайти то треба було не першого що попадеться брати.
Підтримую, як на мене, то це найгірше покоління Passat. Пам'ятаю те здивування і не розуміння коли купили на кантору новий B6, а він виявився гіршим від B5. Перше, що здивувало це дубовість підвіски на фоні B5 і відсутність шумки моторного відсіку. Той 2,0 фсі ревів як дурнуватий навіть без активного педалювання. Про кузов ти вже написав.
...
Мотор стремный)
При гарному нагляді 300+ тис їздить. І таких немало. Але воно по низу ринку не продається, тому ти їх не бачив))
Когда заканчиваются аргументы, начинаются переходы на личности
Были машин 30.. и 40 и 70 и 260 пробеги…
Але я чесно кажучи не сильно розумію як Passat B6 може бути на сьогодні в живому стані, без рижиків і т.д., можливо якісь одиничні екземпляри, ще у 2018 році живого B6 щоб знайти то треба було не першого що попадеться брати.
Підтримую, як на мене, то це найгірше покоління Passat. Пам'ятаю те здивування і не розуміння коли купили на кантору новий B6, а він виявився гіршим від B5. Перше, що здивувало це дубовість підвіски на фоні B5 і відсутність шумки моторного відсіку. Той 2,0 фсі ревів як дурнуватий навіть без активного педалювання. Про кузов ти вже написав.