нажаль зараз сервіса бош в Києві немає:( формально є, але дуже складно дозвонитись і щось вирішити.
якраз така машинка вже ломалась по гарантії - заявку прийняли тільки після відвідування сервісу особисто, запчастини прийшли через 3 тижні, після ремонту зробили нові глюки:)) тепер знову треба звертатись в сервіс.... таке собі задоволення.
p.s. програматорів для машинок Bosh в Україні немає. не варто ставити хоч якись оновленя(особливо якщо вже скінчилась гарантія) - бо єдине вирішення, це заміна всієї електроники:((((((
Основне питання, що з нею робити, якщо щось навернеться?
на чому зупинились? хочу не спішно вибрати ,щоб потім в паніці ,не купити що попало.
Бажано з сушкою. З власного досвіду.
в суботу привезли к село окремо пралка і окремо сушка моделі: WGA244Z0UA, WQG14210UA
нормальних поєднаних моделей, два в одній, не уснує.
+100500
Я б іще додав що і вартість окремо пралки плюс окремо сушки буде не істотно вищою за вартість комбо такого ж рівня.
на чому зупинились? хочу не спішно вибрати ,щоб потім в паніці ,не купити що попало.
Бош купив.
Це зрозуміло, що краще брати окремо пралку та окремо сушку та ще й miele... Але місця нема (ще й щось вузьке, на 50см глибини) і хотілося б з функцією сушки. Як щодо цих варіантів: дорожче - LG F2R5FG6J і дешевше - Hisense WD5I8043BWF
Це зрозуміло, що краще брати ... miele...
Беріть все що завгодно, тільки не це лайно! Ціни - космос, сервіс - нуль!
Це зрозуміло, що краще брати ... miele...
Беріть все що завгодно, тільки не це лайно! Ціни - космос, сервіс - нуль!
Як власник двох пралок цього тм підтверджую - сервісу у Києва немає абсолютно. Ще й приватні майстри далеко не усі беруться за ремонт. Із запчастинами також складно. Щодо цін то високі, але зараз бачу що навіть деякі відверті китайці у яких із сервісом ще гірше намагаються ставити порівняні ціни типу колись скандинавського Asko, яке насправді банальний Hisense. А от про якість роботи пралок Miele жодного поганого слова не скажу Краші за топові Бош.:
Дивно, кілька років тому були на ринку пара моделей 2в1 з тепловим насосом: вони набагато економічніші і більш дбайливі до речей завдяки нижчій температурі сушки. Хоча до 2 окремих все одно не дотягують. Я думала, що в той бік виробники підуть, але зараз дивлюся і тих моделей немає вже ніде. Цікаво, чому.