В хорошій комплектації. Перевга Kia EV6 повний привід 23-24 року. Як варіант Ionic 5 задньопривідний. Колір світлий ( не синій і не чорний). Комплектація з камерою 360, підігрівами, без люка/панорами. Не сильно бите, малий пробіг.
это сильно битый KM8KN4DE6RU278880 ?
Пока еще за 21500$ можно), подзастрял не перегрузке в Европпе, в Клайпеде будет 22 августа.
Ціна приваблива, але треба добавити щось бо колеса + можливий сюрприз, плюс з малим пробігом хочу, а це авто за чуть більше року майже 100К км проїхало, його заряджали весь час до 100% скоріш всього, і скоріш всього на швидкісних станціях, ганяли в хвіст і гриву, плюс зараз по жарі воно пливе із 95% заряду, трохи батарейка деградує за час від коли попало в ДТП до часу коли буде в кінцевій точці.
Тогда по ссылке что я выше дала можно что то выбрать.
Пока еще за 21500$ можно), подзастрял не перегрузке в Европпе, в Клайпеде будет 22 августа.
Ціна приваблива, але треба добавити щось бо колеса + можливий сюрприз, плюс з малим пробігом хочу, а це авто за чуть більше року майже 100К км проїхало, його заряджали весь час до 100% скоріш всього, і скоріш всього на швидкісних станціях, ганяли в хвіст і гриву, плюс зараз по жарі воно пливе із 95% заряду, трохи батарейка деградує за час від коли попало в ДТП до часу коли буде в кінцевій точці.
Сучасні батарейки не бояться постійних зарядок до 100,ні?Тим більше супернадійні у корейців…. Те що за рік майже сотку,то це звісно капець,психологічно важкувато таке прийняти),хз де вона працювала,доставка напевно у дві зміни.
Ну такое, лучше чем ту же сотку за 5 лет), январь 2024 года машина, сейчас июль 2026, пробег у нее 60 тысяч миль, ну пусть 30 в год, это 48 тысяч километров, вот объективно я за год больше проезжаю).
Сучасні батарейки не бояться постійних зарядок до 100,ні?Тим більше супернадійні у корейців…. Те що за рік майже сотку,то це звісно капець,психологічно важкувато таке прийняти),хз де вона працювала,доставка напевно у дві зміни.
Через моє СТО проходить 2-3 тесли за тиждень з капремонтом мотору, зазвичай 2013-16 рік, переважна більшість з пробігом 100 - 200 тис., майже всі хлам. Проте в мене стоїть у продажу 2017 року, котра зовсім трошки дорожча, у відмінному стані, та не має болячки з моторами, але з пробігом під 300 тис - її навіть не дивляться. При тому від 1 до 2к за ремонт мотору всі платять. Логика?
300к за логікою це мінус 30% батареї, якщо машина їздила в нормальних умовах, і для мотору та інших агрегатів це не є плюсом, та і взагалі 300к це є 300к.на таких пробігах у мене, наприклад, завжди думки як тільки заводиш- що відкаже наступне?))