В хорошій комплектації. Перевга Kia EV6 повний привід 23-24 року. Як варіант Ionic 5 задньопривідний. Колір світлий ( не синій і не чорний). Комплектація з камерою 360, підігрівами, без люка/панорами. Не сильно бите, малий пробіг.
это сильно битый KM8KN4DE6RU278880 ?
Пока еще за 21500$ можно), подзастрял не перегрузке в Европпе, в Клайпеде будет 22 августа.
Ціна приваблива, але треба добавити щось бо колеса + можливий сюрприз, плюс з малим пробігом хочу, а це авто за чуть більше року майже 100К км проїхало, його заряджали весь час до 100% скоріш всього, і скоріш всього на швидкісних станціях, ганяли в хвіст і гриву, плюс зараз по жарі воно пливе із 95% заряду, трохи батарейка деградує за час від коли попало в ДТП до часу коли буде в кінцевій точці.
Тогда по ссылке что я выше дала можно что то выбрать.
Пока еще за 21500$ можно), подзастрял не перегрузке в Европпе, в Клайпеде будет 22 августа.
Ціна приваблива, але треба добавити щось бо колеса + можливий сюрприз, плюс з малим пробігом хочу, а це авто за чуть більше року майже 100К км проїхало, його заряджали весь час до 100% скоріш всього, і скоріш всього на швидкісних станціях, ганяли в хвіст і гриву, плюс зараз по жарі воно пливе із 95% заряду, трохи батарейка деградує за час від коли попало в ДТП до часу коли буде в кінцевій точці.
Сучасні батарейки не бояться постійних зарядок до 100,ні?Тим більше супернадійні у корейців…. Те що за рік майже сотку,то це звісно капець,психологічно важкувато таке прийняти),хз де вона працювала,доставка напевно у дві зміни.
Ну такое, лучше чем ту же сотку за 5 лет), январь 2024 года машина, сейчас июль 2026, пробег у нее 60 тысяч миль, ну пусть 30 в год, это 48 тысяч километров, вот объективно я за год больше проезжаю).
Сучасні батарейки не бояться постійних зарядок до 100,ні?Тим більше супернадійні у корейців…. Те що за рік майже сотку,то це звісно капець,психологічно важкувато таке прийняти),хз де вона працювала,доставка напевно у дві зміни.
Через моє СТО проходить 2-3 тесли за тиждень з капремонтом мотору, зазвичай 2013-16 рік, переважна більшість з пробігом 100 - 200 тис., майже всі хлам. Проте в мене стоїть у продажу 2017 року, котра зовсім трошки дорожча, у відмінному стані, та не має болячки з моторами, але з пробігом під 300 тис - її навіть не дивляться. При тому від 1 до 2к за ремонт мотору всі платять. Логика?
300к за логікою це мінус 30% батареї, якщо машина їздила в нормальних умовах, і для мотору та інших агрегатів це не є плюсом, та і взагалі 300к це є 300к.на таких пробігах у мене, наприклад, завжди думки як тільки заводиш- що відкаже наступне?))
В Теслах до 15 года моторы текли на постоянной основе, потом поваксили это дело, с 17 они уже ездят себе да ездят.
Из собственного опыта, а он в небольшом количестве присутствует скажу что иногда бывает лучше 300 чем 50, главное котлету после стапеля не покупать, особенно если эта котлета еще и аллюминевая.
А попик-стартеру нужно готовить 30-35 за Ионик 5 24 года с маленьким пробегом, при условии что это не ТОТОАЛ, понятия о ТОТАЛЕ у всех разное для меня например выстрелившая подушка или когда затронуты несъёмные элементы кузова табу, как и откинувшие колеса экземпляры или градобой, с топляками своя кухня и там разбираться нужно, если нету 100% уверенности что вода была пресной то 100% лот покупать нельзя.
ПС. Поиск идет я так понимаю недорого) и 23-24 год , так вот по батареям могут быть отличия 58кВт или 77кВт и мотор на 59л.с. отличается, так что при погоне за низом рынка нужно этот момент учитывать.
300к за логікою це мінус 30% батареї,
немає в цьому логіки. Тиждень тому робив батарею на корчі з пробігом 400 тис (там реально корч по стану кузову) - в ній деградація менш 20 відсотків була і розбаланс 10 мілі вольт на розряджений батареї. До речі робили тому що вода потрапила, помилка по ізоляції вилізла.
Такий випадок скоріше вийняток аніж правило, скільки ваша тесла втратила за 300к?робили ж діагностику?
Такий випадок скоріше вийняток аніж правило, скільки ваша тесла втратила за 300к?робили ж діагностику?
Робив звичайно, але не пам'ятаю цифр. Далеко не 30%.
300к за логікою це мінус 30% батареї,
немає в цьому логіки. Тиждень тому робив батарею на корчі з пробігом 400 тис (там реально корч по стану кузову) - в ній деградація менш 20 відсотків була і розбаланс 10 мілі вольт на розряджений батареї. До речі робили тому що вода потрапила, помилка по ізоляції вилізла.
10 мВ це для якого авто критичний робаланс?
Пошук майже закінчився, домовленість є, але авто ще не купив, бо власник має вирішити нюанси документальні ( переоформити даруванням на когось з родичів бо в січні щось продавав). Це буде Ionic 5. І тим часом свій Bolt EUV продаю, ціну скинув до плінтуса, але якщо що то позичу й куплю Ionic а Bolt і потім продастся.
ВИН код в студию
ВИН код в студию
Ще не оформив, тільки домовленість. Коли куплю то поділюсь результатами пошуку.
...
Через моє СТО проходить 2-3 тесли за тиждень з капремонтом мотору, зазвичай 2013-16 рік, переважна більшість з пробігом 100 - 200 тис., майже всі хлам. Проте в мене стоїть у продажу 2017 року, котра зовсім трошки дорожча, у відмінному стані, та не має болячки з моторами, але з пробігом під 300 тис - її навіть не дивляться. При тому від 1 до 2к за ремонт мотору всі платять. Логика?
Идеал со штатов с 300 тысяч пробега,не обманывай себя,просто меньше убитая и все. Ну и поздравляю,2-3 машины в неделю уже значительный прогресс ,чем три недели с моим хламом
Идеал со штатов с 300 тысяч пробега,не обманывай себя,просто меньше убитая и все. Ну и поздравляю,2-3 машины в неделю уже значительный прогресс ,чем три недели с моим хламом
Ну быстро никто не обещал и не заказывал:) Просили хорошо и вдумчиво - мы так и сделали. А так конечно - с того времени мы многому научились и поставили это дело на поток. У нас теперь запчастей на эти моторы машин на 5 всегда в наличии, и моторы отдельно мы восстанавливаем и продаем. И статоры 90% научились восстанавливать. Кстати ваш авто хламом я бы не назвал, просто переоценили возможности по кузовному ремонту. Со мной такое тоже было, я теперь беру только с максимально целым кузовом. Делаем мотор на продажу: http://youtu.be/Gz5D0h5TZjQ?si=65ekSggqNAZVLsA-