Вітаю! Маю офіційний Мітсубісі Аутлендер ІІІ 2020 модельного року. Нещодавно перестав працювати автоматичний корректор фар (обидві фари зависли в середньому положенні) і коли автомобіль нагружається, то [*****] присідає і фари світять вище ніж необхідно, чим самим сліплять зустрічні авто.
На Паджеро Сервайс в Києві провели повну діагностику і встановили, що причиною несправності автокоректора фар є глюк в блоці ETACS, також порадили купити цей блок б/у і замінити його. При цьому, просто заміною не обійтися, а треба ще й перепрошити його/провести ініціалізацію.
Я вже придбав цей блок ETACS (б/у) точно з таким же маркуванням, як і у мене стоїть.
Офіціали сказали, що він може і не перепрошитися, т.я. в б/у блоці зашиті дані з VIN кодом іншої машини. Ціну за роботу мені офіціали озвучили близько 7 тис. грн. (3 тис за фізичну заміну і 4 тис. за перепрошивку блоку). Але, мені здається, це занадто дорого вже.
Отже питання: 1. Чи дійсно блок ETACS може не перепрошитися і його треба буде повертати назад на розборку? 2. Де ще в Києві/Київській області можна здійснити заміну цього блока з перепрошивкою, окрім як на Паджеро Сервайс?