Під впливом часу перестав читати диски. Будь які. Починає крутити, а потім No disk Лінзу чистив спиртом та продмухував повітрям Потребує заміни лазера.
Є майстри?
Київ. Зв'язок через приватні.
Є iRIVER iMP700, лежить в коробці вже років з 20 Згадав про нього після твого повідомлення. Тоді працював, зараз - невідомо. Подарую як донора Київ, Позняки.
Буду вдячний Нова пошта за мій рахунок звісно
Сегодня просидел пол-дня с ним Помыл и смазал червячный вал. Оно и таа тягало каретку, но сделал профилактику. Потом пытался крутить потенциометр, долго и по чуть-чуть - не помогло.... Жара за окном не вдохновляет выходить, потому дома с кондеем и наличием много времени пытался своими силами Увы....
С ибеями не дружу. На али такого не нашел.
Жаль кучу дисков, как свои сборники так и покупные. Уже было что раздал сначала видеокассеты а потом и фильмы сд-двд Походу очередь подходит и к этим.
я мав на увазі вище писали що купили на ебей і пару штук головок в нього ще е то думав може вам підійде
Якщо зайве - я заберу Знов таки - у цю спеку навіть до гаража важко дійти. НП перекинете? Дякую.
Плеєр дійсно класний хоча вигляд має такий собі....
Мені цікавить інше. Якщо вийде відремонтувати цей програвач, ви дійсно його буде слухати? Чи це така мета, - Зробив, та хай і далі валяється. Зато вже справний. Ну і диски тепер вже можна не викидати
1. Таки спочатку мета побороти 2. Потім переїде у гараж доповненням до Шарпу 800 - диски жаль.... Він у мене ще іноді касети крутить...
Сегодня просидел пол-дня с ним Помыл и смазал червячный вал. Оно и таа тягало каретку, но сделал профилактику. Потом пытался крутить потенциометр, долго и по чуть-чуть - не помогло.... Жара за окном не вдохновляет выходить, потому дома с кондеем и наличием много времени пытался своими силами Увы....
С ибеями не дружу. На али такого не нашел.
Жаль кучу дисков, как свои сборники так и покупные. Уже было что раздал сначала видеокассеты а потом и фильмы сд-двд Походу очередь подходит и к этим.
я мав на увазі вище писали що купили на ебей і пару штук головок в нього ще е то думав може вам підійде
Якщо зайве - я заберу Знов таки - у цю спеку навіть до гаража важко дійти. НП перекинете? Дякую.
kaktuz Супер писатель! *
Киев Сообщения: 3609 С нами с 31.12.2010 Kia Cerato 2008 Re: Куплю ремонт портативного СД плеєра iRiver-350 [Re: Igor71] 5 августа 2026 в 16:48 Гілками Відповісти Відповісти Відповісти Цитувати
Декілька років тому купив на ебай лот з декількох лазерних головок для свого плеєра щось за 15уо, розібрав і замінив сам. Ремон вийшов копійчаний і пара штук тепер десь валяється, бо воно нікому не потрібно