хто знає цю "кухню" з середини чи свій досвід - наскільки можна довіряти цим посередникам, на що звернути увагу?
і взагалі наскльіки стан євроблях кращий за авто в Україні? Чи те саме?
не знаю нічого зсередини, цікавився детально нещодавно даним питанням, і авто вже навіть був вибрав під пригон, але кожного разу, коли доходило до умов оплати і переходу ризиків, то бажання ризикувати пропадало. ІМХО краще або робити все самому або купити вже те що в Україні. а так без знайомств давати 100% предоплату з молитвою що все буде добре (а що не буде - то все за рахунок Замовника), то треба мати або дуже міцні та непохитні нерви або дармові кошти, які не шкода втратити.
не знаю нічого зсередини, цікавився детально нещодавно даним питанням, і авто вже навіть був вибрав під пригон, але кожного разу, коли доходило до умов оплати і переходу ризиків, то бажання ризикувати пропадало. ІМХО краще або робити все самому або купити вже те що в Україні. а так без знайомств давати 100% предоплату з молитвою що все буде добре (а що не буде - то все за рахунок Замовника), то треба мати або дуже міцні та непохитні нерви або дармові кошти, які не шкода втратити.
а хто це бере 100%п передплату???
оплата послуг у розмірі, як правило - 200-400уе! Все решта - біля капоту! Інших схем не знаю
Дивлячись які авто шукаєш і який бюджет. В 99% тупо їздять по вухами, на любі питання, відповідь стандартно, це нормально, там роботи виправити на 5хв, це ж не нове авто, що ви хотіли. Перекупів з форуму, це також стосується. До речі, нормальні авто в Європі коштують грошей. Ніхто там авто за безцінь не продає. Пс. З мене також хотіли передоплату майже 100%. З лізингу всі авто покоцані по колу, їх тут полірують до "дир", мені такий варіант не сподобався. Також обслуговування на тяп-ляп, бувало 60-70 тис інтервал заміни. Але перекупи кажуть, нічого страшного, то їм забули в книжку записати. Дуже багато залежить від авто яке хочеш і який результат. Я нічого не знайшов, прийшлось купляти тут. Єдиний варіант який бачу, це із сша з мінімальними пошкодженнями або шукати тут.
Я у одного питав на майбутнє пригнати собі свіжого буса то каже що зараз возять тількі від 2020 року а ті що старіше він вже не при ганяє
Я у одного питав на майбутнє пригнати собі свіжого буса то каже що зараз возять тількі від 2020 року а ті що старіше він вже не при ганяє
і про що це каже? Не зрозумів
є повно фірм, які ганяють будь-які авто будь-яких років...
а хто це бере 100%п передплату???
оплата послуг у розмірі, як правило - 200-400уе! Все решта - біля капоту! Інших схем не знаю
Якийсь дурень викупить тобі автівку за свої 5-20 куе и привезе тобі щоб заробити 200 - 400у.е.? Дійсно? P.S. Гарний плюс автівок з Європи - вони з мінімальним пробігом, там тільки бабці у церкву їздять, інших автівок не буває.