autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Навушники-вкладиші порекомендуйте

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Навушники-вкладиші порекомендуйте
      10 августа 2026 в 18:37 Гілками

Маю Anker SoundCore Liberty 2 Pro, купляв тут роки 3 тому. Не сильно активно юзав, але все ж акумулятор перестав тримати в одному навушнику.
Треба щось не радикально гірше за характеристиками (не меломан, але не хочется різкого погіршення). ШІ каже брати Soundcore Liberty 4 PRO як логічне продовження лінійки,але зараз 6к для мене оверпрайс.
По 2к на Олх продають Liberty 4 NC.
Короче-порадьте щось,щоб голова не кипіла від гулу колег, а слухала гарну музику

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Re: Навушники-вкладиші порекомендуйте [Re: hugo-smk]
      12 августа 2026 в 12:40 Гілками

Теж роки два походив з Liberty 4 (не про) - все подобалось, поки один навушник не почав за годину сідати. Взяв на Алі за 43 бакси Realme buds air 7 pro. І вони мені сподобались більше ніж саундкор. Як і в Ліберті, є можливість підстроювати під власну аудіограму еквалазер. Півроку ходжу з ними - як на мене, звук сочніший завдяки відтворенню всього діапазону, а не як у Саундокрів - більший акцент на верхи і баси. Навіть те, що у мене телефон не відтворює повноцінний LHDC 5 (ріже до 3 версії), мені вистачає якості. Єдине що згадав - якщо йдеш в мокрому капюшоні і навушник торкається його, то може режим прозорості перемкнутись. Пару разів таке було - мабуть, це єдиний недолік, який виліз за півроку.
П.с. Зараз вони на аліку 55 баксів. Думаю, якимись купонами монетками до 50 доларів можна скинути, або почекати розпродажу.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
3 користувачів і 99 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 200

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія