Маю Anker SoundCore Liberty 2 Pro, купляв тут роки 3 тому. Не сильно активно юзав, але все ж акумулятор перестав тримати в одному навушнику. Треба щось не радикально гірше за характеристиками (не меломан, але не хочется різкого погіршення). ШІ каже брати Soundcore Liberty 4 PRO як логічне продовження лінійки,але зараз 6к для мене оверпрайс. По 2к на Олх продають Liberty 4 NC. Короче-порадьте щось,щоб голова не кипіла від гулу колег, а слухала гарну музику
Теж роки два походив з Liberty 4 (не про) - все подобалось, поки один навушник не почав за годину сідати. Взяв на Алі за 43 бакси Realme buds air 7 pro. І вони мені сподобались більше ніж саундкор. Як і в Ліберті, є можливість підстроювати під власну аудіограму еквалазер. Півроку ходжу з ними - як на мене, звук сочніший завдяки відтворенню всього діапазону, а не як у Саундокрів - більший акцент на верхи і баси. Навіть те, що у мене телефон не відтворює повноцінний LHDC 5 (ріже до 3 версії), мені вистачає якості. Єдине що згадав - якщо йдеш в мокрому капюшоні і навушник торкається його, то може режим прозорості перемкнутись. Пару разів таке було - мабуть, це єдиний недолік, який виліз за півроку. П.с. Зараз вони на аліку 55 баксів. Думаю, якимись купонами монетками до 50 доларів можна скинути, або почекати розпродажу.