Продаю один із двох власних телефонів моїх дітей. Обидва однакові за характеристиками, можна обрати білий або лаймовий. Другий телефон залишу собі як робочий.
Телефони були у користуванні близько року. Весь цей час діти користувалися ними в чохлах та під захисним склом. До них маю ще 9 чохлів, але думаю, що новому власнику все одно захочеться купити собі щось новеньке
A36 — сучасний, тонкий та легкий телефон із великим 6,7" Super AMOLED екраном на 120 Гц. Працює швидко та плавно, має хорошу камеру, 256 ГБ пам'яті, 5G та акумулятор 5000 мА·год, якого вистачає на повний день активного використання.
Стан: Білий — дуже хороший стан, помітних слідів експлуатації немає. Лаймовий — також у хорошому стані, але є дві невеликі коцки на рамці корпусу. Їх видно на фото. Обидва телефони повністю справні. Не ремонтувалися, не розбиралися, не плавали та не мають жодних прихованих технічних нюансів.
Перед продажем можу наклеїти нове захисне скло — ще залишилося. За необхідності можу зробити та надіслати додаткові фото будь-яких моментів, які вас цікавлять. Причина продажу — купили дітям нові телефони, тому ці більше не потрібні. 11.500 грн 0968701099 0938701099