autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.

Не дуже спішно шукаю авто для купівлі (2/2)

Супер писатель! **
28 лет за рулем, Ірпінь
С нами с 26.01.2009

Re: Не дуже спішно шукаю авто для купівлі [Re: Traveler]
      21 августа 2026 в 15:53 Гілками

Traveler 21.08.2026 15:36 пишет:

Дизелі не дуже для міста, особливо з короткими поїздками

Нормально вони по місту їздять якщо періодично на трасу виїжджати пропалювати сажовик, і якщо справні звісно. А то у нас звикли взяти за три копійки і потім душать поки не вмре настільки, що й ремонтувати недоцільно

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
22 года за рулем, Киев
С нами с 02.02.2008

Re: Не дуже спішно шукаю авто для купівлі [Re: Gavik]
      21 августа 2026 в 18:50 Гілками

Gavik 21.08.2026 15:30 пишет:

не французський Opel Grandland X 23 року

французький. саме французький

СуперСтар *
7 лет (14 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

Re: Не дуже спішно шукаю авто для купівлі [Re: Djohny]
      21 августа 2026 в 20:54 Гілками

Ну загалом судячи із забаганок по марці авто, його стану, і бюджету який готовий витратитись, то ця тема звучить так: "може в якогось справжнього автоюашника валяється збережений корч який він може за половину ринкової ціни віддати, то я б забрав".

V.I.P **
52 года (23 года за рулем), Київ
С нами с 22.05.2007

Re: Не дуже спішно шукаю авто для купівлі [Re: HDC1]
      21 августа 2026 в 21:49 Гілками

HDC1 21.08.2026 20:54 пишет:

Ну загалом судячи із забаганок по марці авто, його стану, і бюджету який готовий витратитись, то ця тема звучить так: "може в якогось справжнього автоюашника валяється збережений корч який він може за половину ринкової ціни віддати, то я б забрав".

Тобто меріва за 3.1 це норм, а мої забаганки то фантастика?
https://auto.ria.com/uk/auto_ford_galaxy_38853220.html наприклад от такий але у Києві мене влаштує, якщо не гнилий. Решта питань вирішуємо.

Змінено Djohny (21:58 21/08/2026)

СуперСтар *
7 лет (14 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

21 августа 2026 в 22:17 Гілками

Djohny 21.08.2026 21:49 пишет:

HDC1 21.08.2026 20:54 пишет:

Тобто меріва за 3.1 це норм, а мої забаганки то фантастика?
https://auto.ria.com/uk/auto_ford_galaxy_38853220.html наприклад от такий але у Києві мене влаштує, якщо не гнилий. Решта питань вирішуємо.

Так питання "не гнилий" дуже неоднозначне. Автомобілю 26 років, що в твоєму понятті буде "не гнилий"? Якщо ноги не провалюються під ногами водія-пасажира, чи якщо пороги без диирок суцільних, чи може пороги мають бути без слідів ржавчини?
Ну ок, припустимо кузов в якомусь стані що підійде +-, але ж там може бути мотор ушатаний, і ходовка геть убита, і салон затасканий. Він пише "торг біля капоту", значить там капот такий що є чому торгуватись.
Думаю що купуючи автомобіль такого віку за таку ціну треба вибрати на авторіа кілька десятків авто які +- підходять за описом-фотками. Потім обдзвонити всі ці кілька десятків оголошень, дізнатись більш детально зі слів власника (багато хто скаже наявні проблеми), запросити додаткові фото (наприклад слабкі місця кузова, підкапотку), після цього припустимо залишиться 4-10 автомобілів, і тоді гроші в кишеню і вперед на живі огляди, бо по іншому ніяк. Ще 2-3 річні автомобілі мають не сильний розбіг за станом, а от 26-річні там мабуть купа хламу на колесах.

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Не дуже спішно шукаю авто для купівлі [Re: HDC1]
      21 августа 2026 в 23:15 Гілками

Не гнилий це у стані мого Добло, коли пороги цілі, філенки без дірок, днище без іржі не кажучи про дірки..

Супер писатель! **
28 лет за рулем, Ірпінь
С нами с 26.01.2009

21 августа 2026 в 23:51 Гілками

А чим Добло під вказані параметри не підходить? Доробити там що треба якщо проблема відома, і катайся собі

Просто авто за 2.5 штуки, ну це корч за 2.5 штуки, що меріва що галаксі, що будь що
Хотіти від авто за ці гроші щоб воно їхало на 10 і не потребувало термінових вкладень - так не буває

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Не дуже спішно шукаю авто для купівлі [Re: hant]
      22 августа 2026 в 01:52 Гілками

hant 21.08.2026 23:51 пишет:

А чим Добло під вказані параметри не підходить? Доробити там що треба якщо проблема відома, і катайся собі

Просто авто за 2.5 штуки, ну це корч за 2.5 штуки, що меріва що галаксі, що будь що
Хотіти від авто за ці гроші щоб воно їхало на 10 і не потребувало термінових вкладень - так не буває

Ну те що нема кондиціонера ще поправити можна, правда за 1000-1500 баксів. Підвіску сзаду переробити на пневму з ресори + пружини і стане помякше, але він так і залишиться з комфортом вантажного фургона навіть у пасажирському варіанті, а тим більше як в моєму переробленому з cargo. Поки шукаю , якщо продастся Добло то гроші від нього + цей бюджет буду шукати вже в іншому бюджеті. Останньою краплею коли я більше в Добло вкладати не буду стало коли майстра котрому було оплачена зробити двигун замінивши блок у зборі пртспічило покурити і тепер він курить у ПГТ на букву Д... Те що перед цим мало не вловив інсульт у автівці від спеки то додало відсутності бажання далі в нього вкладатись

V.I.P **
24 года за рулем, Киев
С нами с 18.08.2008

22 августа 2026 в 06:57 Гілками

Djohny 20.08.2026 20:35 пишет:

kaktys 20.08.2026 20:07 пишет:

deniszed 20.08.2026 17:45 пишет:

На жаль, за ці гроші це буде труп.
Хіба що відносно не їржаву Такуму пошукати

Добавлю что труп будет не растаможеный)

Щось у когось з математикою, або .. в сусідній темі теж пророкували тільки гнилий Ланос, але вийшла меріва (нажаль шукається не просто авто а авто під габарити, тому меріва не підходить.)
Так і запишемо, 3-3.5 ціна виключно нерастоможеного трупа.
Як резервний варіант дивлюсь на Краєвський Уліс, по нижній планці, стан надо дивитись в реалі, вже б забрав але на сусідському Улісі спробував - йому б пройом двері хоча б на 5 см , не кажучи 10 вищій щоб не згинатись при посадці, бо десь пару разів на місяць я можу або в неї не сісти або не вилізти доки мелоксікам/діклофенак не зніме запалення.

Без обид но большая часть списка как Тюксон и аут если за 3 попадутся на доках, похожие на машину с 5-ти метров и чистые по докам, могу очередь желающих до Одессы собрать… на машины по 5$ без слез не глянешь…

Очень оптимистично верить что минивен Мазда или траджет будет не гнилой и за 3$ тронется с места без шнурка… про состояние автоматов на 25летних авто проехавших не один лимон вообще молчу
Не принимай как личное. Просто отговорить хочу

Если чего, смотрел аутлендер человеку за 3800 под замену прокладки головы… 240 родного. 1 хоз. Кузов «как у всех» с вентиляцией сзади особенно. Подрамник и ходовка сгнили… мотор-… проще заменить. Ну и салон-….

Змінено kaktys (07:01 22/08/2026)

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.
Додаткова інформація
9 користувачів і 41 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1015

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія