що, не проїде 10к кілометрів за наступні 5-7 років? якщо я не помиляюсь, саме такий режим експлуатації мається на увазі
зважаючи на неабиякий потяг ТСа до технічних збочень, це саме те що йому потрібно
Я достатньо давно не цікавився по чому растаможка, але є підозра що з нею сума буде далеко за лімітом.
То мабуть і не треба цікавитись, бо отакі дешеві корчі в районі 4+-К вони дешевше получаться в нас ніж коли приганяти. Там же й той хто приганятиме мабуть захоче 500-1000 доларів нагріти. Хіба якщо є можливість самостійно поїхати й купити якогось корчика в Європі то буде якийсь толк.
Я достатньо давно не цікавився по чому растаможка, але є підозра що з нею сума буде далеко за лімітом.
То мабуть і не треба цікавитись, бо отакі дешеві корчі в районі 4+-К вони дешевше получаться в нас ніж коли приганяти. Там же й той хто приганятиме мабуть захоче 500-1000 доларів нагріти. Хіба якщо є можливість самостійно поїхати й купити якогось корчика в Європі то буде якийсь толк.
для того щоб поїхати купити корчика в Європі треба 1 з 3 варіантів: 1. Закінчення військового стану та відкриття кордонів. 2. Піти служити в ЗСУ 3. Щоб ЕКОПФО з ВЛК без грошей перестали ганяти по колу і зняли з обліку та надали інвалідність. Найбільш вірогідний варіант 2, але щось підказує що автівка мені вже не знадобиться.. Ну хіба-що до сірого будиночку на вулиці Байковій.. Станом на зараз поки їзжу на батьковій ріа2 і так як вона трохи не по розмірам пару годин тому міг питання закрити.. Вилазив, підломилось коліно, кутом дверей прочухав морду, добре що не під челюсть та не в око.. тому ШІ мабуть не дарма відібрав моделі де посадка вище коліна та високий пройом. до речі про коробки та двигуни у промпті окремий абзац, цілий список тих з якими зв'язуватись не варто.. Саме тому, не зважаючі на смачну ціну, гелексі та шаран з вр6 на тіптроніку відпали.
а на фонд поставити?
А смысл такого авто для езды по городу не забронированому?…
...
EP6 на AL4 - це бінго))
що, не проїде 10к кілометрів за наступні 5-7 років? якщо я не помиляюсь, саме такий режим експлуатації мається на увазі
зважаючи на неабиякий потяг ТСа до технічних збочень, це саме те що йому потрібно
ну крім того що мертве, так воно ще й дуже недешеве в ремонті..
А такий?
EP6 на AL4 - це бінго))
Там робот, не AL4. На фото видно, що немає режиму P на кермовій колонці. Порівняно з роботом, AL4 була б краще в плані ремонту. У мене був такий самий, але 2,0 бензин на роботі 2008 року. Комплектація Exclusive з пневмою. Менше року покатався та продав, не зайшло. Робот постійно тупить, натискаєш газ, авто думає, а потім їде. І через задню пневму, не зміг поставити газ, місця для балону немає. Треба викидати 3-й ряд сидінь і ставити в багажник циліндрічний балон, але це рагульство. До речі, зараз авто на коробці DP0 (вона ж AL4), так порівняно з роботом на Пікассо, відклик на педаль газу миттєвий.
...
По цьому Шарану на Ріа написано, що двічі змотували пробіг. На що розраховують продавці, коли подають такі авто у продаж?
Якби він був 1.8 та ручка я б забрав навіть з такими приколами. Взяти донора двигуна, подивитись до коробки, головне кузов не гнилий.. але тут редфлагів забагато навіть для ціни..
...
Ну мені і без нього ніфіга не скучно Там же ще й тіптронік який викликає у більшості майстрів бажання піти у глибокий запой...
2,8 v6 це повна. Не раджу навіть туди дивитися
Ну мені і без нього ніфіга не скучно Там же ще й тіптронік який викликає у більшості майстрів бажання піти у глибокий запой...
Обычная коробка 2$ и полный ремонт Очередь желающих сделать
2,8 v6 це повна. Не раджу навіть туди дивитися
Обычная коробка 2$ и полный ремонт Очередь желающих сделать
мабуть краще потратити 2 к на розмитнення авто те що вище
2.5к за корча + 2к зробити коробку + мабуть двиг х.з. скільки + ще там же щось вилізе. І справді розглядаються такі варіанти?
2.5к за корча + 2к зробити коробку + мабуть двиг х.з. скільки + ще там же щось вилізе. І справді розглядаються такі варіанти?
Ну як завжди, "чукча не читатель, чукча писатель" Було написано: "якби дійсно було скучно, то розглянув БИ цей варіант" , що на твій розсуд означає ця фраза? Що могла означати фраза: "був би 1.8, ручка то взяв би"? (1.8 типу з капіталки 1100, з річною гарантією), ручку там покласти треба ще вміти, в крайньому разі 300 баксів, тобто 2500+1300 (з заміною) +400 (також) виходить 4200 де хоча б дві основні деталі вже з якоюсь гарантією, на відміну взяти одразу за 4200 і сподіватись що повезло купити не "накрашені губи" Це за умови живого кузова. Маючі в умі, що ціна нажаль не гарантує якість, непоганий раскладе як на мене? Є другий варіант: купляти нове з салону, оплачувати забаганки офіціалів, продавати як тільки гарантія закінчиться, але ця бізнес-модель не по моїх доходах та й судячі з цього ж форуму гарантія не гарантує безвідмовність цього варіанту... Хіба що тим що дадуть підмінну автівку на час ремонту...