Дружина багато років на Asus Zenbook, тільки моделі оновлюємо. Дуже легкий і компактний, але 14 дюймів.
14й экран стал универсальный, кроме игр, я также на dell latitude
Не дуже розумне технічне завдання щодо ваги
Не дуже розумне технічне завдання щодо ваги
Залежить від багатьох факторів, та умов використання.Для прикладу, я собі ніколи не куплю ноут більше ніж 14"
у меня щас 15, я по ставил разрешение 1920х1080, с меньшим разрешением Tableau неправильно отображает страницы. Так мне мелко читать, часто приходится увеличивать тачпадом. Переключать разрешение перед "таблением", а потом взад - с моей самоорганизацией это нереально. Боюсь на 14 будет еще хуже. Потому и тот 16-ый меня привлек.
Надо наверно в магаз какойнть сходить на 14 посмотреть
нынешний комп весит 2100, и 700 грам зарядка, она же печка.
Що 14, що 16-17, все дрібно для постійного користування. Оптимально 14 + монітор.
Що 14, що 16-17, все дрібно для постійного користування. Оптимально 14 + монітор.
Цілком підтримую точку зору про додатковий монітор.
У мене робочій ноут 16"(Mbp) - без додаткового монітору як валіза без ручки: таскати важко (незручно) але екран все одно недостатньо комфортний в порівнянні з повноцінним монітором.
Я в 15.2 та 15.6 ноутах як в "таскабельних" тонких дуже зневірився. За рахунок тонких корпусів - притулився десь торбою і гаплик єкрану. Заміна коштує як колесо до літака. 14" в два рази дешевше. Я тепер на це в першу чергу дивлюсь коли пропонують для військових "трохи підремонтувати тільки треба" і коли клавіатура впаяна в топкейс (теж ремонт не рентабельний). То на таке я-б теж дивився при обранні моделі - скільки обійдеться пролита чашка кохфе, або падіння на наплічник.
в одном магазе на букву Фе сказали шо у них 14 вобще уже жодного немає и єто каменный век. Опитним шляхом всліпу перемог Асер свифт 15" шото думаю це судьба.
в одном магазе на букву Фе сказали шо у них 14 вобще уже жодного немає и єто каменный век. Опитним шляхом всліпу перемог Асер свифт 15" шото думаю це судьба.
На сайті магазину який починається на Бр по фільтру 14" видало 221 ноут, так шо брешуть як собакі. Та й загалом вірити отим горе менеджерам з офлайн магазинів, а особливо слухати їх поради, собі дорожче зазвичай. Без озвучування бюджету, розмова ні про шо.