Хоч пофлудіть, а то так багато цікавляться і всього лиш 2 живих перегляди. Чи то норм?
Та скоро мають забрати, не хвилюйтесь)
Хоч пофлудіть, а то так багато цікавляться і всього лиш 2 живих перегляди. Чи то норм?
Ну... І якщо пофлудити. То я х.з. звідки ця асоціація до французських авто. В мене знайомий теж із них був. І все що закінчується на о... Пежо, Рено... А тут хвалиться, що купив Мегана, тільки 2, чи 3. І тепер просто кипятком писяє, і в захваті.
я х.з. звідки ця асоціація до французських авто.
напевно через специфічність в деяких моментах. Наприклад щоб поміняти повітряний фільтр в сценіку мені доводиться знімати жабо і відкручувати заливні горловини масла і гальмівної А в мегані дальнє світло вмикається важілем вверх, а не вниз як в людей
ну то поясніть тоді вже тут, чого в маслі елементи двигуна? при огляді адекватної відповіді ви не надали... це при тому, що ви 10 років власник авто П.С. не мав наміру тут писати, але ви ж самі попросили
ну то поясніть тоді вже тут, чого в маслі елементи двигуна? при огляді адекватної відповіді ви не надали... це при тому, що ви 10 років власник авто П.С. не мав наміру тут писати, але ви ж самі попросили
Ну чого ж не надав, я так і сказав що не знаю - я ж не механік, може воно так і повинно бути. По правильному потрібно щоб оглядав спеціаліст, на СТО наприклад. Мені здалось що вам просто не сподобалось авто - огляд зайняв 5 хв, а двигуна ми навіть не запускали
Ну чого ж не надав, я так і сказав що не знаю - я ж не механік, може воно так і повинно бути. По правильному потрібно щоб оглядав спеціаліст, на СТО наприклад. Мені здалось що вам просто не сподобалось авто - огляд зайняв 5 хв, а двигуна ми навіть не запускали
саме про це і написав - тупий мороз))) Звісно не сподобалося і можу аргументувати чому. 1. Сколи і царапки для авто такого віку це норм, але позамазувати тупо лівою фарбою на отє...сь, цього я не розумію і це про багато що говорить. Олівець по він-коду фарби коштує аж цілих 300 грн. 2. Стан підкапотки. Ви мене вибачте, але у мене у дядька в селі трактор у кращому стані. Це окрім течі масла. це також про багато що говорить. 3. Салон (тканина) у нормальному (гарному) стані, але це завдяки чохлам. Але от весь пластик на порогах, особливо позаду тупо убитий. 4. На елементах кузова (крило і пороги) є іржа та початкове вздуття фарби, що для Рено не характерно. 5. Після побаченого за 3-4 хв бажання продовжувати огляд авто не мав. А особливо, що не сприяло, то це ваша поведінка - на моє адекватне питання що це і в чому проблема, ви просто увімкнули д...ня... от і все Епікріз: нехай я помиляюсь, але на мою думку, можна зробити висновок, що за певними ознаками авто використовувалося в таксі і там пробігу мінімум 500... Доповідь завершив
а що за елементи двигуна? Кусок поршня? Шатун?
2. Стан підкапотки. Ви мене вибачте, але у мене у дядька в селі трактор у кращому стані. Це окрім течі масла. це також про багато що говорить.
я підкапотку не бачив, але от у мене вона теж дуже брудна, бо прямо на пластиках написано що заборонено мити підкапотку
1. Сколи і царапки для авто такого віку це норм, але позамазувати тупо лівою фарбою на отє...сь, цього я не розумію і це про багато що говорить. Олівець по він-коду фарби коштує аж цілих 300 грн. 2. Стан підкапотки. Ви мене вибачте, але у мене у дядька в селі трактор у кращому стані. Це окрім течі масла. це також про багато що говорить. 3. Салон (тканина) у нормальному (гарному) стані, але це завдяки чохлам. Але от весь пластик на порогах, особливо позаду тупо убитий. 4. На елементах кузова (крило і пороги) є іржа та початкове вздуття фарби, що для Рено не характерно. 5. Після побаченого за 3-4 хв бажання продовжувати огляд авто не мав. А особливо, що не сприяло, то це ваша поведінка - на моє адекватне питання що це і в чому проблема, ви просто увімкнули д...ня... от і все Епікріз: нехай я помиляюсь, але на мою думку, можна зробити висновок, що за певними ознаками авто використовувалося в таксі і там пробігу мінімум 500... Доповідь завершив
1. Ну, так, згоден. Можна підфарбувати іншим олівцем по він коду, підфарбовувалось давно, там кілька незначних коцок 2.Я підкапотку не мив, не чистив спеціально щоб було видно все. Якщо хочуть щось приховати то як раз там буде чисто. Ніякої течі масла немає, є запотівання на одному елементі який вам ШІ ідентифікував як клапан картерних газів, я не знаю наскільки це критично, причин думаю може бути багато, і я навіть не знаю чи то саме те що сказав ШІ 3.4. Детейлінг чи якусь передпродажку не робив, нічим не натирав, показував як є. Ніякого вздуття фарби чи іржі ніде немає, навіть у місці притиснутого порогу, на крилі (фарбованому) цятка з дві сірникових головки. Чи рідна фарба можна перевірити товщиноміром (авту 15 років) 5. Та так, можливо вам не сподобався я, а не авто. Ну що ж, на жаль Історію я вказав де перевірити, і не по певним ознакам а по записам офіційного обслуговування - офіціали фіксують пробіг на кожному заїзді, у т.ч. всі роботи і результати діагностики за всі роки. Бо наприклад стан зчеплення чи паливну систему ви по порогах не перевірите 6. А, ще покупець сказав що начебто водійські двері знімались бо там інший болт що тримає обмежувач - це не так, двері не знімались але міняв втулки обмежувача і хто викручував торкс той знає що краще туди поставити болт. А зняття дверей слід напевно перевіряти по болтам на завісах
Якось так
З.І. мені ваш огляд також не сподобався. Ви сказали що вам вкрай незручно після роботи маршруткою їхати з Києва в Ірпінь, і чи не можу я за півгодини (!) приїхати в Київ. Пішов назустріч відклав справи, і в годину пік ломанувся на академ. В результаті огляд 3 хв, все пока. Ну могли б для годиться якось уважніше оглядати, ну там хоч проїхатись абощо. Їхав додому по пробкам як обпльований
ну таке, напевно це не ваше авто, а ви не мій покупець
ну таке, напевно це не ваше авто, а ви не мій покупець
Зато хоть не сказали що за пів ціни заберу
В батлі продавець/покупець підтримую позицію продавця
В принципі, це стандартний приклад, коли покупець сам не знає, чого хоче. Сподіватись в машині 15 років стан нової - це, як на мене, перебор. Сам з таким стикався при намагінні продати "як є". Тому обом можна порадити до перекупа. Покупцю дивитися на підготовлену по продажу машину, продавцю продати "як є" без гемору зі спілкуванням з покупцями
І буде трохи науки - не їздити до покупця на оглядини, і шукати авто далеко від дому..отримаєте тільки згаєний час, гроші та нерви