autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір якісної каструлі.

igg 1
V.I.P **
62 года (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Вибір якісної каструлі.
      24 августа 2026 в 12:25 Гілками

Багато років (десь 20+) у домо-господарстві працюють (в основному на електроплиті, останнім часом і на індукції) каструлі BergHoff, що придбані ще у далекому 2000 році...жодних питань до них, працюють відмінно та й виглядають, як нові, коли відмити.

Та от знадобилося поповнити господарство парою додаткових добротних сабжів (для індукції, подивився на те, що наразі пропонується у мас-маркеті, пропозицій наче вдосталь, але, помацав на полицях в офлайні та подивився в онлайні відгуки про сучасні умовні тефалі, не кажучи вже про умовні крауфи)...то виглядає, для мене, так, що знайти дійсно якісну каструлю, що не піде плямами після першої ж варки води, не так вже й просто...

Поділіться позитивним досвідом, хто якими/скільки часу користується й ними цілком задоволений?

Інтуїтивно, розумію, що за якістю треба дивитися у бік WMF, але, здається мені, не факт, що з перплатою у кілька разів за бренд, отримаю відповідну якість та надійність

Змінено igg (12:52 24/08/2026)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

Re: Вибір якісної каструлі. [Re: igg]
      24 августа 2026 в 12:37 Гілками

Метро
Кастрюлі як кастрюлі. Років 4-5 в користуванні, в посудомийці миються, вигляд мають як нові.

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

24 августа 2026 в 13:01 Гілками

А яку власне якість і надійність ти очікуєш від банальної кастрюлі. У мене також були старі бергхофи (розсипалися термометри у ручках кришок), є ще цептер - цей ще тримається.
А потім я точно як написав камрад вище купував кастрюли у метрої їхньої тм - підтримую вищевисловлену думку що цілком влаштовує. Тим більше купував на якихось великих знижках (приблизно за половину від наведеної ціни). Отже якщо щось з ними станеться (у посудомійці вже мив кілька десятків разів) то старі без жалю викину і піду куплю нові.

igg 1
V.I.P **
62 года (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Вибір якісної каструлі. [Re: harald67]
      24 августа 2026 в 15:31 Гілками

harald67 24.08.2026 13:01 пишет:

А яку власне якість і надійність ти очікуєш від банальної кастрюлі. У мене також були старі бергхофи (розсипалися термометри у ручках кришок), є ще цептер - цей ще тримається.
А потім я точно як написав камрад вище купував кастрюли у метрої їхньої тм - підтримую вищевисловлену думку що цілком влаштовує. Тим більше купував на якихось великих знижках (приблизно за половину від наведеної ціни). Отже якщо щось з ними станеться (у посудомійці вже мив кілька десятків разів) то старі без жалю викину і піду куплю нові.

Та власне, завищених якихось очікувань не маю.
Лише, щоби купити(за розумну/помірну ціну) та безпроблемно, декілька років,банально юзати за прямим призначенням.
Я теж так думав, ще тиждень тому...ну, що там такого в тих кастулях, щоби довго обирати,але мої поверхневі маркетингові дослідження показали, що не все так просто, особливо із якістю метала/сплава, забагато зустрічав негативних відгуків, навіть на попсовий/народний тефаль, про те, як покриття дуже швидко вкривається плямами та навіть корозією, що не відмивається навіть руками+спец.засобами

СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

24 августа 2026 в 15:41 Гілками

Якщо просто поповнити, то я докупив декілька кастрюльок Tefal з антипригарним покриттям, вони зручні, дружині дуже зайшли. А рівноцінної заміни тим старим Berghoff (якщо вони в нормальному стані) немає, жодна сучасна кастрюля не витримає конкуренції по швидкості нагрівання. Чому не знаю, напевне товщина/якість сталі.

Достоевский *
30 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

Re: Вибір якісної каструлі. [Re: Tarasoff]
      24 августа 2026 в 16:21 Гілками

Wmf как?

СуперСтар ***
41 год (22 года за рулем), Киев
С нами с 21.05.2006

Re: Вибір якісної каструлі. [Re: мелкий-2]
      24 августа 2026 в 16:23 Гілками

мелкий-2 24.08.2026 12:37 пишет:

Метро
Кастрюлі як кастрюлі. Років 4-5 в користуванні, в посудомийці миються, вигляд мають як нові.

Підтримую за metro professional, доволі якісний бренд

Ще можна спробувати посуд для проф закладів. На деміївці є магазин Про Мастер, як варіант

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
2 користувачів і 170 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 116

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія