Багато років (десь 20+) у домо-господарстві працюють (в основному на електроплиті, останнім часом і на індукції) каструлі BergHoff, що придбані ще у далекому 2000 році...жодних питань до них, працюють відмінно та й виглядають, як нові, коли відмити.
Та от знадобилося поповнити господарство парою додаткових добротних сабжів (для індукції, подивився на те, що наразі пропонується у мас-маркеті, пропозицій наче вдосталь, але, помацав на полицях в офлайні та подивився в онлайні відгуки про сучасні умовні тефалі, не кажучи вже про умовні крауфи)...то виглядає, для мене, так, що знайти дійсно якісну каструлю, що не піде плямами після першої ж варки води, не так вже й просто...
Поділіться позитивним досвідом, хто якими/скільки часу користується й ними цілком задоволений?
Інтуїтивно, розумію, що за якістю треба дивитися у бік WMF, але, здається мені, не факт, що з перплатою у кілька разів за бренд, отримаю відповідну якість та надійність
Метро Кастрюлі як кастрюлі. Років 4-5 в користуванні, в посудомийці миються, вигляд мають як нові.
А яку власне якість і надійність ти очікуєш від банальної кастрюлі. У мене також були старі бергхофи (розсипалися термометри у ручках кришок), є ще цептер - цей ще тримається. А потім я точно як написав камрад вище купував кастрюли у метрої їхньої тм - підтримую вищевисловлену думку що цілком влаштовує. Тим більше купував на якихось великих знижках (приблизно за половину від наведеної ціни). Отже якщо щось з ними станеться (у посудомійці вже мив кілька десятків разів) то старі без жалю викину і піду куплю нові.
А яку власне якість і надійність ти очікуєш від банальної кастрюлі. У мене також були старі бергхофи (розсипалися термометри у ручках кришок), є ще цептер - цей ще тримається. А потім я точно як написав камрад вище купував кастрюли у метрої їхньої тм - підтримую вищевисловлену думку що цілком влаштовує. Тим більше купував на якихось великих знижках (приблизно за половину від наведеної ціни). Отже якщо щось з ними станеться (у посудомійці вже мив кілька десятків разів) то старі без жалю викину і піду куплю нові.
Та власне, завищених якихось очікувань не маю. Лише, щоби купити(за розумну/помірну ціну) та безпроблемно, декілька років,банально юзати за прямим призначенням. Я теж так думав, ще тиждень тому...ну, що там такого в тих кастулях, щоби довго обирати,але мої поверхневі маркетингові дослідження показали, що не все так просто, особливо із якістю метала/сплава, забагато зустрічав негативних відгуків, навіть на попсовий/народний тефаль, про те, як покриття дуже швидко вкривається плямами та навіть корозією, що не відмивається навіть руками+спец.засобами
Якщо просто поповнити, то я докупив декілька кастрюльок Tefal з антипригарним покриттям, вони зручні, дружині дуже зайшли. А рівноцінної заміни тим старим Berghoff (якщо вони в нормальному стані) немає, жодна сучасна кастрюля не витримає конкуренції по швидкості нагрівання. Чому не знаю, напевне товщина/якість сталі.
Wmf как?
Метро Кастрюлі як кастрюлі. Років 4-5 в користуванні, в посудомийці миються, вигляд мають як нові.
Підтримую за metro professional, доволі якісний бренд
Ще можна спробувати посуд для проф закладів. На деміївці є магазин Про Мастер, як варіант