Суп вдалий вибір. Я за дизель, а комплектація лаурін буде?
На неї і націліюся. Але все ж таки бенз. Він живий реально. А з тим що ціна на дизелт вже добре вища за бенз плюс едблю, на 20 тис км на рік, не буде суттєвої екномоії на дизелі.
Бензин той що 190 к.с.? Чи 265?
265 4x4
...
Цікаві враження. Я не мав такої нагоди тому цікаво порівняння: яка автівка суб'єктивно відчувається більш динамічною: суперб 2.0 турбобензин+7ДСГ або аутбек 2.4 турбо+варіатор. Чи тестував ходову шкоди та субару на вибоїнах і які враження? Також не зрозумів відчуття що субару "величезна баржа". Він же трохи коротший за суперб універсал.
Суп з бензином однозначно швидче і є відчутний кікдау з мінімальним лагом. У Субару лаг більший і прискорюється він повільніше і монотоно через варіатор. Суперб керується як звичайна легковушка, доолі гостро і слухняно. Аутбек по відчуттям ближче до того Гранд Черокі, який я тестував пару днів тому.
Бензиновий суперб дуже гарно буде їхати. Був з таким мотором артеон шутінг брейк - їхав неймовірно (правда там дсс було) Якраз для трасових поїздок використовувався Також обирав між дизелем на 200 та бенз на 280. Взагалі не пожалував.
Єдине рекомендую побачити вживу той синій колір. Я бачив такий якраз на універсалі- на фото він краще виглядає чим насправді.
. Так бачив. Мені подобається.
...
На неї і націліюся. Але все ж таки бенз. Він живий реально. А з тим що ціна на дизелт вже добре вища за бенз плюс едблю, на 20 тис км на рік, не буде суттєвої екномоії на дизелі.
Бензин той що 190 к.с.? Чи 265?
265 4x4
самий топ вибрали цікаво який розхід буде по трасі
Ну так дивно об'єднувати висновки, що двигун слабкий (характеристики відомі власнику при виборі, це ж відразу треба знати), з тим, що в нього зона біля відсічки має схил.
Про оберти - це просто доповнення для кращого розуміння загальної картини. А загальна картина така, що дизель видихається значно раніше за бензин. І особливого сенсу крутити його впритул до червоної зони практично немає.
Я ж сподіваюсь, не про авто на механіці обговорюємо. Тоді ще раз наголошу на важливості якісного налаштування виробником алгоритмів роботи з коробкою певного двигуна. Тож це його задача розрахувати коректно, щоб передачі перемикалися саме в ті моменти, щоб реалізувати запити водія від динаміки авто в межах наявної (паспортної) потужності. І в мене якось під час динамічного розгону ніколи не постає питання, до яких обертів крутити та на яких перемикати, бо це має вирішувати авто, а водію лише треба на певну кількість сантиметрів прожимати педаль газу.
Так якщо лише потужність цінуєш, то роздувши однотурбінну версію можна отримати потрібну пікову потужність
Лише в теорії. А на практиці так майже ніхто не робить. Бо доведеться робити цю єдину турбіну великою і отримати "бонусом" помітний турбо лаг. Саме тому або ставлять кілька турбін різного розміру, або додають допоміжний електромотор.
Мова була про не про виробника, а про власника однотурбінного двигуна, що може піти і зачіпуватися, отримавши ті самі пікові конячки, що по паспорту має його двотурбінний родич. Якщо цінує лише паспортні цифри потужності, то він їх отримає, але графік потужності все одно буде характерний для однотурбінного, і емоції в верхній частині тахометра залишаться такими ж, як і до цього. Тому якраз і вказав на вплив профілю цього графіка на суб'єктивні відчуття динаміки водієм.