за що 20 там давати?-) я не конкретно про це авто, взагалі, це майже ціна Корсара з США хоча офіційний і повний привід....можливо і норм ціна типу ап
за який фіг 20 там давати?-) я не конкретно про це авто, взагалі, це майже ціна Корсара з США типу ап
не рівняй лайно з за океану з офіційною машиною
за який фіг 20 там давати?-) я не конкретно про це авто, взагалі, це майже ціна Корсара з США типу ап
Таке враження, що у офіціалів авто збирають цнотливі феї з небесних матеріалів)))
за що 20 там давати?-) я не конкретно про це авто, взагалі, це майже ціна Корсара з США хоча офіційний і повний привід....можливо і норм ціна типу ап
Вилка 17-22 на данные авто Спроси у продаванов на риа
А так- почти одноклассники Комплектации почти На дороге на 10 сант увидел Линкольн один… Это если карфаксы не смотреть )
Кстати не увидел линкольны за 20 с дисками и резиной вторыми. Поэтому акция: 19 без вторых колес)
Таке враження, що у офіціалів авто збирають цнотливі феї з небесних матеріалів)))
я мав на увазі ціле офіційне авто а не биток з америки
Думаю треба дивитись стан авто і т.д. Якщо машина 8-річна то там уже між мін та макс ціною більший розліт ніж у 2-3 річної. Ну і звичайно комплектація впливає на ціну. Переконався в цьому коли продавав Bolt EUV 23 року, за 16.9К пішов через бомж комплект. Чисто для порівняння, півтори+- року назад родич купив за 17К Туксон 17 року. Але ж Туксон і Santa Fe це далеко не одинакові брички.
...
я мав на увазі ціле офіційне авто а не биток з америки