В том то и суть в моем монологе…. Твой шрот считается нормальным? Первый база или второй без подушек? И упустим что оба с копарта (правда разницу в аукционах ты не поймешь) и от ноунейм продавцов И это мы даже карфакс еще не смотрели….
Например хозяйка санты твой выбор не понимает. Как по фото купить биток и зачем если можно новую в салоне. КАСКО. Гарантия…
В итоге получается что мое на продаж и твое со столба собранное для себя «итак сойдет» 2 абсолютно разных авто
Всегда придерживался позиции что повар должен стоять у плиты а сварщик у сварочного аппарата…
А до чого тут Форд корсар, може ще який прадік запиляти - в темі ж продається Санта фе
Подозреваю, у камрада такой
А до чого тут Форд корсар, може ще який прадік запиляти - в темі ж продається Санта фе
та то флуда ради, плюс апи Жені я не думав, що на них така ціна-) скоро буде як Тойота-)) 2019 рік право 37 к-)
Тойота 18г это хайлендер Если одноклассник Там прайс +10$
...
Таке враження, що у офіціалів авто збирають цнотливі феї з небесних матеріалів)))
я мав на увазі ціле офіційне авто а не биток з америки
так вони різні бувають там-) бувають і цілі-)))
звісно бувають але мені чомусь все рівно не подобається авто з америки ну і Т5 там нема ні цілого ні битого
так візьми нормальний, а не на продаж пересічним і так піде аби дешевше на Форд
В том то и суть в моем монологе…. Твой шрот считается нормальным? Первый база или второй без подушек? И упустим что оба с копарта (правда разницу в аукционах ты не поймешь) и от ноунейм продавцов И это мы даже карфакс еще не смотрели….
Например хозяйка санты твой выбор не понимает. Как по фото купить биток и зачем если можно новую в салоне. КАСКО. Гарантия…
В итоге получается что мое на продаж и твое со столба собранное для себя «итак сойдет» 2 абсолютно разных авто
Всегда придерживался позиции что повар должен стоять у плиты а сварщик у сварочного аппарата…
та стій де хочеш, чого ти так це сприймаєш....подушки не міняються? перші які знашйов просто, привозять і цілі і нові, які замовиш-) подушки думаю поміняти там можна і не дуже дорого, їде він суттєво краще ніж 2,4 атмосферний тут навіть тестити не треба, щось підказує що шумка, якісь салону і тп теж не на одному рівні
це типу як порівнювати ( напевно не стверджую) майже офіційну Октавію 1.4 та БМВ 330-)))
пи си - ти мені писав, щоб Опель нафіг нікому за 4000 не треба-)) продав з першого перегляду за 6200-))))) хоча підозрюю це такий ходьби був професійний-))))
Подозреваю, у камрада такой
нема в мене Прадо чи Корсара
та то флуда ради, плюс апи Жені я не думав, що на них така ціна-) скоро буде як Тойота-)) 2019 рік право 37 к-)
Тойота 18г это хайлендер Если одноклассник Там прайс +10$
реально не розумію, за що прайс такий в Тойоти-)) за кнопки від Камаза чи пластик фіговий-))