Сонця нема куди ставити це квартира та ще й з тіньової сторони. А от мінімального освітлення і роботи комп'ютера та ноута хочеться хоч на якийсь час. Дякую за пораду. Розгляну. А шо з батарей в такому ж бюджетному варіанті взяти?
Сонця нема куди ставити це квартира та ще й з тіньової сторони. А от мінімального освітлення і роботи комп'ютера та ноута хочеться хоч на якийсь час. Дякую за пораду. Розгляну. А шо з батарей в такому ж бюджетному варіанті взяти?
брати 10-16 кВт год на тому ж нконі хоча саме для блекаутів краще брати наприклад 3 по 5 квт год я брав 15 комікові по 2,4 кВт год ( є мінуси є плюси в такому рішенні)
для Віктрона радять брати Пілонтехи 5000 оскільки вони нормально видають 1С але два таких акума по ціні майже як 16 кВт бром наприклад як ДБЖ раджу таки Віктрон його власне споживання в 10-15 Вт коли нема світла це досить гарний аргумент, там налаштування можна зробити по шунрку навіть якщо інвертор не ЖХ і серб не купили але краще ЖК буде віддалений моніторинг
А що у них з шумом? Бо Дею дуже хотів саме через пасивне охолодження. стояти воно буде в квартирі і великий шум від охолодження буде не дуже комфортно.
шумлять при зарядці
А що у них з шумом? Бо Дею дуже хотів саме через пасивне охолодження. стояти воно буде в квартирі і великий шум від охолодження буде не дуже комфортно.
Два тижні як встановив собі такий комплект але в мене є панелі, я шуму взгалі жодного разу не чув від інвертора, є невеликий типу писк, який чути тільки якщо стояти біля інвертора.
кажуть тихі. непогані по характеристикам і фукнціоналу.
брати 10-16 кВт год на тому ж нконі хоча саме для блекаутів краще брати наприклад 3 по 5 квт год я брав 15 комікові по 2,4 кВт год ( є мінуси є плюси в такому рішенні)
для Віктрона радять брати Пілонтехи 5000 оскільки вони нормально видають 1С але два таких акума по ціні майже як 16 кВт бром наприклад як ДБЖ раджу таки Віктрон його власне споживання в 10-15 Вт коли нема світла це досить гарний аргумент, там налаштування можна зробити по шунрку навіть якщо інвертор не ЖХ і серб не купили але краще ЖК буде віддалений моніторинг
От читаю це, і взагалі немає бажання щось радити. Бо навіщо витрачати час щоб сперечатися ось з такими порадами. І це ще одна причина, чому я відмовляюся від інсталяцій систем в багатоквартирні будинки. Бо завжди знайдеться фахівець, мешканець будинку, який за допомогою жіпіті чатів почне щось радити.
Чоловіче добрий, залиш цю гілку, будь - ласка. Бо інформаційної наповненості тут твоїх постів - нуль, тільки і знаєш як інших обговорювати
Luxpower дуже непогано себе показав. Вже два роки стоїть на дачі з панелями і АКБ. Зауважень жодних. Для квартири брав Victron Multiplus II GX 3000 по причині його мізерного самоспоживання у порівнянні з китайцями.
кажуть тихі. непогані по характеристикам і фукнціоналу.
Теж почав розглядати LuxPower SNA Pro 6.5 кВт.
Але не можу знайти їх напряму в Китаї. Можливо в когось є посилання?
Як на мене то думати багато часу зараз нема. Треба щось купляти. Уже бачу на Деє інвертори ціни порядно виросли. Через 1-2 місяці воно ще виросте. Так памятаю минулого року кум в останній момент вирішив собі резевне в хаті щось поставити, то зліпив йому не з того що хотілось ( а хотілось Деє 6 + акумулятор на 280-314А), а з того що знайшлось ( Growatt 6 kW + акумулятор зробив із 230А Eve із Нкону може хтось памятає минулого року були, не зовсім свіжі по даті, але за якістю вони були прекрасні, і опір малий, і геометрія, і розбігу при балансуванні не було).
якщо саме для блекаутів і сонця підключати не плануєте і вистачає 2-3 кВт моментальні потужності то просто таки от рекомендую подивись на іконі на Віктрони 3 чи 4 кВт вони тримають навантаження більше номіналу та мають просто мінімальне власне споживання