буду перший раз їхати у відпустку за кордон з 22 року через Угорщину...
Зараз начебто обов'язкова співбесіда з сбушником на кордоні, вона для всіх обов'язкова чи військових не стосується?
Ці сбушники тільки в робочий час працюють чи в ночі теж?
попередньо планую їхати через Лужанка або Барабаш. Буду вдячний за поради для швидкого та комфортного перетину кордону .
Зараз начебто обов'язкова співбесіда з сбушником на кордоні.
Інфа зкудова?
Зараз начебто обов'язкова співбесіда з сбушником на кордоні
не обов'язкова, але можлива.
Зараз начебто обов'язкова співбесіда з сбушником на кордоні
не обов'язкова, але можлива.
Перший раз співбесіда буде обов'язково. Може просто з начальником зміни. Але зайву годину витратити доведеться
Перший раз співбесіда буде обов'язково. Може просто з начальником зміни. Але зайву годину витратити доведеться
Необов'язково.
Обов'язково. Перший виїзд без розмови не здійснюється.
Добрий!
буду перший раз їхати у відпустку за кордон з 22 року через Угорщину...
Зараз начебто обов'язкова співбесіда з сбушником на кордоні, вона для всіх обов'язкова чи військових не стосується?
Ці сбушники тільки в робочий час працюють чи в ночі теж?
попередньо планую їхати через Лужанка або Барабаш. Буду вдячний за поради для швидкого та комфортного перетину кордону .
Краще зателефонувати на гарячу лінію Державної прикордонної служби України та спитати. Бо у всіх різний досвід, що може виявитися застарілим.
В червні за годину - півтори черги на Лужанці жодного водія нікуди не відводили.
В червні за годину - півтори черги на Лужанці жодного водія нікуди не відводили.
ну так Вам 61, а хто призивного і перший виїзд за час війни, всі на розмову потрапляють.
ну так Вам 61, а хто призивного і перший виїзд за час війни, всі на розмову потрапляють.
Початок 24 року, перший перетин кордону після повномасштабки, жодної розмови, а тим більше з сбушніками не було, але то було у бік Польщі.
питають на зараз
Початок 24 року, перший перетин кордону після повномасштабки, жодної розмови, а тим більше з сбушніками не було, але то було у бік Польщі.
Червень 2025, Польща піший - відводили на співбесіду зі старшим зміни. Але не військовослужбовців. Після цього просто питають чи перший раз і чи не змінилась підстава.
не правда, нема такої обов'язковості
Червень 2025, Польща піший - відводили на співбесіду зі старшим зміни. Але не військовослужбовців. Після цього просто питають чи перший раз і чи не змінилась підстава.
прям цікаво, а що питають, про що співбесіда?
...
По суті, перевіряють чи співпадають твої відповіді стосовно підстав для виїзду тому, що вони бачать по документах
...
Я здається показував електронні свідоцтва про народження дітей і все. на все пішло більше години через очікування, а по факту до 5хв зайняло
По суті, перевіряють чи співпадають твої відповіді стосовно підстав для виїзду тому, що вони бачать по документах
ааа.. а я думав, може читати нотації щодо морального аспекту та які наративи краще поширювати забугром про Україну.. але то я мабуть дуже високої думки був про наших.. так, їм же важливіше перевірити причину, а не патріотизму додати, типу "ви ж поверніться" або зовнішня політика типу "розказуйте всім що нас тут бомблять".. Мда. ясно.