Але бачиш що з цією лінійкою твориться Хоча мене ігрові ноути не цікавлять взагалі.
Але це не заважає давати поради в темах, які "не цікавлять взагалі". Ну і як завжди пальцем в небо!
...
Відстав ти від реальності.
Але бачиш що з цією лінійкою твориться Хоча мене ігрові ноути не цікавлять взагалі.
Не в проці справа, а в розробниках конкретної моделі. Хочуть задовольнити бажання клієнта мати ігровий ноут товщиною 1 мм і вагою 100 грам.
А ще мабуть при розробці вже закладається термін служби максимум + пару місяців після гарантії... Про те що охолодження там зроблене без жодного запасу та ще й з максимально складною чисткою то вже мабуть стандарт.. порівняти радіатори у старих ноутів з TDP >90 Вт та нинішніх 100+
Але це не заважає давати поради в темах, які "не цікавлять взагалі". Ну і як завжди пальцем в небо!
А модери мабуть флуд аби написати не бачать?
А ще мабуть при розробці вже закладається термін служби максимум + пару місяців після гарантії...
В біосі прописують дату продажу і вмикають таймер
А ще мабуть при розробці вже закладається термін служби максимум + пару місяців після гарантії...
В біосі прописують дату продажу і вмикають таймер
Ти мабуть або журналіст або юрист ....вкинути аби вкинути... Зробити мінімальний запас міцності, розрахувати термін використання це ж непідсильна задача для розробників... Прив'язати обслуговування до сервісів максимально засекретив документацію, розробити розхідники несумісними з конкурентами, чи навіть попередніми власними моделями... Ой про що це я, це ж не тільки про ноутбуки, це ж і побутової техніки та навіть автівок стосується...
І що з того?...
І що з того?...
Та нічого, пиши ще... Головну задачу ця тема вже виконала. Ноут зроблений швидше ніж за пів року, хоч і дорожче, поки працює. Далі подивимось.
... Ніт, рідкий метал зазвичай на R9 та i9. Іноді буває на і7 і ще рідше на і5.
Ігрові ноутбуки та процесори H, HS, HX це не про енергоефективність...
У меня R9, такой же ноут. Но пока мыслю, может убрать тот металл и перейти на фазовый переход.