у ліфа в новій будці батарея прокачана як в теслі? теплонасоси та живучість висока?
Ещё хуже чем в старой 24ке, батареи очень часто раздувает - потом меняют пару крайних особо опухших ячеек и на базар
якщо жадібність перемагає, може подивитись першого ліфа з вбитою батареєю і перепакувати її - цим всюди займаються
Шероле Болт.
Добрий день перший ліф 4тис. батарея 4 тис робота 2тис.
маємо 10 та півроку часу нервів ходити просити майстрів щоб взяли в роботу,зробили...
то якось на це ,немає бажання.
Шероле Болт.
цікава машина вчора між РІВНЕ та Звягелем іхала кучерява дівчина на шевролє болт зі швидкистю 140...150 км\год ,не знаю чи довго їхала,чи місцева...
Шероле Болт.
цікава машина вчора між РІВНЕ та Звягелем іхала кучерява дівчина на шевролє болт зі швидкистю 140...150 км\год ,не знаю чи довго їхала,чи місцева...
300км., точно себе может позволить), потом на час на зарядку ибо 50кВт быстрый порт принимать может у Болта.
А вообще из вашего списка БМВ ай3 достойная позиция, у меня их 5шт. было от 22кВт и до 42кВт батарейки, 22 то ни о чем зимою вообще беда сильно много печка берет, 33 можно жить, 42 реально летом 300км. если спокойно ездить, зимою 170. Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С, по цене хороший экземпляр с 42кВт батареей последних лет выпуска +- 20 год, будет стоить дороже чем Шевроле Болт того же года.
Ваш болт мені подобається...
У меня нету Болта, крайний что везла продала с месяц назад, у меня есть Тесла С 21 года(моя на которой 2 года езжу уже), Тесла Х 18 года(на СТО уже на Осокорках, Ионик 5 24 года(в Василькове на эвакуаторе стоит, завтра мне домой привезут), Болт под заказ на ваших деньгах можем с вами любой выбрать, какой в бюджет попадает и привезу.
я дивився отой червоний спатівний х сильно кидається в очі а от зоя маленька бмв теж прикольне п але лякають дороговізною бмв
Шевроле Болт смотрите да и все, ну или Хундай Кона, в принципе +- тоже самое.