autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Яку електричку вибрати? (2/2)

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Яку електричку вибрати? [Re: Alex_524]
      6 сентября 2026 в 09:23 Гілками

Alex_524 06.09.2026 08:34 пишет:

HDC1 06.09.2026 02:12 пишет:

Чув що Тесли всередині барабан, шумки 0 і т.д., але невже настільки? Невже в S салон ще гірший ніж в і3?

Я би не сказав що гірший, скоріше навпаки. Але S дуже низька, у боротьбі за аєродінамику пожертвували комфортом. Навіть з моїм невеликим ростом туди залазити так собі заняття. В І3 навпаки "заходиш". І сидишь в S як приплюснутий до дороги.

100%

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! *
18 лет за рулем, Киев
С нами с 25.01.2013

Re: Яку електричку вибрати? [Re: HDC1]
      6 сентября 2026 в 12:05 Гілками

HDC1 06.09.2026 02:12 пишет:

seksinika 05.09.2026 11:06 пишет:

Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С

Чув що Тесли всередині барабан, шумки 0 і т.д., але невже настільки? Невже в S салон ще гірший ніж в і3?

Я не їздив на болті,можливо то вершина вершин,але свою S я порівняю з двома іншими в хозяйстві авто,абсолютно різними,але все ж таки.
Пежо 508
Ровер евок
Сидіння в S-найгірші,і шкіра,і немає відчуття обіймів),тобто підтримка бокова низька.
Салон здоровенний,авто дійсно широке і просторе.
Сідати в нього-ну мені достатньо зручно,180/80 мої пропорції,я жодного разу не відчув незручності,двері відчиняються широко,пам’ять сидінь працює норм.Звісно в високий евок сідати зручніше,це зрозуміло.
В мене проста версія без пневми,тому поставив проставки для кліренсу,ну більш/менш впевненість є.
Коли робив ії,то зашумив багажник+всі двері+арки,це зайняло пару днів,пару тисяч грн,і це дає ефект.
Тесла дуже важка,тому по дорозі вона їде тихо,всі нерівності проходяться майже непомітно,тому якщо хтось каже,що S-ка як барабан,то хз як таке може бути,бо від неі мінімум звуків,ровер 20 року більш шумний точно.
Ну а про динаміку і далекобійність,то всім відомо.
Самому подобається бмв і3,саме своєю незвичною формою і салоном,але ж знову,ну як можно рівняти щось з того списку з MS-кою?да навіть з М3 ну якось навіть не серйозно.Іграшковий пістолет з бойовим)…

опытный писатель **
Киев
С нами с 19.07.2001

Re: Яку електричку вибрати? [Re: fanatHD]
      6 сентября 2026 в 12:46 Гілками

fanatHD 06.09.2026 12:05 пишет:

Самому подобається бмв і3,саме своєю незвичною формою і салоном,але ж знову,ну як можно рівняти щось з того списку з MS-кою?да навіть з М3 ну якось навіть не серйозно.Іграшковий пістолет з бойовим)…

У I3 саме REX для ниших умов є дуже велика перевага - це бензиновий генератор. Якщо немає бажання повністю залежати від електрики - будь то блекаут, або банальне - забув у вечорі ткнути зарядку, це досить цікавий варіант.

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.09.2007

Re: Яку електричку вибрати? [Re: seksinika]
      6 сентября 2026 в 15:12 Гілками

seksinika 06.09.2026 09:22 пишет:

HDC1 06.09.2026 02:15 пишет:

Хюндай Кона якісь досить дорогі зараз. Але є шанс взяти авто +- 2019 року із поміняною батарейкою по відзивній, знайомий продає Кону таку із батарейкою 2023 року, правда комплектація бубен.
Доречі той хто купив мій Bolt EUV 2023 року до того їздив на Коні, правда із батареєю 40. Взяв Болт бо на Кону/Ніро із батарейкою 64 не вистачало грошей, а батарейка 40 - каже це навіть по Києву їздити впритик якщо багато маршрутів.

В одну цену они на аукционах, не больше не меньше, на мой взгляд внешне Кона сильно выигрывает у Болта, но у нее сзади меньше места, а Ниро(КиА) это вообще совсем другая история и полноразмерная машина, Ниро да будет дороже Кона/Болт.

подмастерье
Киев
С нами с 04.08.2024

Re: Яку електричку вибрати? [Re: SiViG]
      6 сентября 2026 в 16:36 Гілками

мені наприклад потрібне таке ,щоб дружина захотіла їздити на кермом сама...

іноді разом

не хочу нікого удівлять та мірятись піпіськами просто дешево
сердито
я вже дивився електро смарт
таке

Змінено Карл7757 (18:05 06/09/2026)

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Яку електричку вибрати? [Re: SiViG]
      6 сентября 2026 в 21:42 Гілками

SiViG 06.09.2026 15:12 пишет:

seksinika 06.09.2026 09:22 пишет:

HDC1 06.09.2026 02:15 пишет:

Хюндай Кона якісь досить дорогі зараз. Але є шанс взяти авто +- 2019 року із поміняною батарейкою по відзивній, знайомий продає Кону таку із батарейкою 2023 року, правда комплектація бубен.
Доречі той хто купив мій Bolt EUV 2023 року до того їздив на Коні, правда із батареєю 40. Взяв Болт бо на Кону/Ніро із батарейкою 64 не вистачало грошей, а батарейка 40 - каже це навіть по Києву їздити впритик якщо багато маршрутів.

В одну цену они на аукционах, не больше не меньше, на мой взгляд внешне Кона сильно выигрывает у Болта, но у нее сзади меньше места, а Ниро(КиА) это вообще совсем другая история и полноразмерная машина, Ниро да будет дороже Кона/Болт.

Приятно общаться с понимающими людьми, особенно теми кто имел опыт владения тем о чем пишет).

"Задний ряд Kia Niro считается одним из самых просторных и комфортных в классе компактных кроссоверов. Благодаря колесной базе в 2720 мм инженерам удалось дать пассажирам сзади максимум свободного места.
Главные особенности пространства сзади, запас для ног и головы - пассажиры ростом до 185–190 см сидят комфортно, не упираясь коленями в передние кресла, а головой в потолок.

1-е поколение(2017–2023 гг.) — Тесновато в первом поколении Kona являлась классическим субкомпактным кроссовером, где задний ряд проектировался скорее для детей или коротких поездок, сидеть взрослому человеку за взрослым ростом выше 180 см будет тесно, колени будут упираться в спинку переднего сиденья. Запас над головой -: пространства хватает для людей среднего роста, но рослые пассажиры будут близки к потолку."(ИИ)

Какое поколение Коны по вашаму в обсуждении, при перечисленном ТС исходном списке , вы хоть когда то сидели в НИРО и Коне годов так этак 17-19?

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: Яку електричку вибрати? [Re: seksinika]
      6 сентября 2026 в 22:03 Гілками

Привезли мне мои электрички).

Эта на СТО - экран маленький работает как ни в чем не бывало), чего на аукционе не работал не понятно, видимо просто машина перезагружалась в момент фотосессии, диск колесный просто в хлам с внутренней стороны, по ходовой на замену поворотный кулак и одна тяга, в остальном очень даже ни чего, с эвакуатора сам спустился, обе батарейки заряжаются.

Ну - да это машина), я за два года на Ске отвыкла от автоматических дверей и прочих прелестей, мне этого всего просто глобально не хватало!

Этот сразу домой привезли мне и по дороге уже и отремонтировали за 100 евро пока везли заменим 2 покрышки, в остальном просто ТОП я думала будет хуже, все заряжено и все красиво, не знаю еще сколько он реально на заряде будет проезжать, но пишет что больше чем моя Ска проедет , не верю.

Толком не ездила еще, жду доверенность от торговой и сертификат пока пришлют, но по ощущениям большой ай3, тоже много всяких лишних кнопочек итд, посадка такая же высокая, тоже места много спереди, сзади ну просто намного больше и багажник больше, по сравнения с Ской - не едет), хоть и перхала всего +- километр но уже понятно, по сравнению с Болтом 5 Ионик намного приличнее, надо посидеть разобраться с функциями и менюшкой, но к машине с кличем подходишь(как к Тесле) и она двери разблокирует без нажатий куда то - театр начинается с вешалки.

Змінено seksinika (22:05 06/09/2026)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
1 користувачів і 2698 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 749

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія