Власне сабж, сьогодні возив на ремонт генератор інверторний (підробка хонди, написано на ньому номінал 2.8 квт, а в середині блок керування на 1.7 квт), здохла і обмотка і блок керування. Зараз таких підробок овердофіга, і коштують близько 20 к грн. Скільки коштує зараз інвертор в якому чесні 2 квт? цікавить саме форм фактор закритий з ручкою по центру.
На дачі користуємося Genergy 3.8 квт, купила його ще в 23 році на OLX легке б/в, продавала контора, яка замінила його на щось потужніше. Також збирала гроші і купувала військовим, теж багато хто просив Genergy. А коли я спитала, як вони їх сервісять в тих умовах, то казали ну ми масло міняємо, а більше з ними нічо не стається)
Зараз собі менший дивлюся теж Genergy.
генератор Procraft IGP35 інверторний на 3,5 кВт 23400 без знижки. Можна знайти дешевше, Ще такий бензин/ газ
За 25-30К ось бачу інверторний генератор Хюндай 2 кВт. Ніби ж бренд по генераторах, і ціна +-. Як думаєте що це? Це норм чіткий генератор чи треба боятись підробки? Hyundai 2000
За 25-30К ось бачу інверторний генератор Хюндай 2 кВт. Ніби ж бренд по генераторах, і ціна +-. Як думаєте що це? Це норм чіткий генератор чи треба боятись підробки? Hyundai 2000
щось якось він не виглядає на 25/30 тисяч і всього два продавці
я б дивився на якийсь vitals master, на офіційному сайті. Forte, чи ще щось таке, що навряд чи будуть підробляти. Той самий дніпром, хоча він переоцінений, але сервіс реально працюючий. У того ж віталса 3 роки гарантія, моделі є різні. ось , наприклад. У мене трохи їх техніки є (генератора немає) так якість нічого, такий міцний китайський середнячок. Конер і шонен за відгуками нормальні генератори.
я б дивився на якийсь vitals master, на офіційному сайті. Forte, чи ще щось таке, що навряд чи будуть підробляти. Той самий дніпром, хоча він переоцінений, але сервіс реально працюючий. У того ж віталса 3 роки гарантія, моделі є різні. ось , наприклад. У мене трохи їх техніки є (генератора немає) так якість нічого, такий міцний китайський середнячок. Конер і шонен за відгуками нормальні генератори.
Ну от хочеться щоб це була річ а не Форте і тим більше не Дніпро М. Не люблю із такою технікою тягатись по сервісах на гарантію, бо розумієш мабуть що генератором користуються коли повна [*****], тобто в період відключення електрики листопад-грудень-січень ( саме в цей час сонячні панелі безсилі), і воно зламається в усіх зразу, і не буде часу чекати пів року поки вони поремонтують. То хочеться щось типу брендове. У мене є хороший Stanley 2 кВт, але не інверторний, на крайняк мабуть з ним і залишусь і буду пробувати його пхати в генераторний порт Деє і сподіватись що не матюкатиметься на синусоїду, чи може якийсь зарядний пристрій прикупити імпульсний на 50 вольт якому пофіг на те яка синусоїда і напряму заряджати акумулятори, а то ще в цих малих інверторних генераторах бачу поганий момент що малі ємності баків, по 3-4 літри.
Собі і батьку взяв інвертоний двопаливний бензин/газ 4 квт 29000грн сторінка