Власне сабж, телефонував друг, він уже працюючий пенсіонер. Їх фірму кинули шахраї з генератором. Прислали їм заміть Хонди 3.5 квт, Едон 2 квт. Такий собі мутнат - корпус і усі наклеечки від хонди а нутрощі він Едону. Коли на новій пошті розпаковували - нічого не віщувало біди. А от коли запустили і подивились що він ледве 2 квт тягне - почали уже придивятись на цього мутанта. Власник ФОП- через який придбали цього мутанта не бере вже телефон. Але сліди власника ведуть на 7 км Одеси. По номерам телефонів які використовував цей ФОП - відгуки про їх шахрайську діяльність з 2024 року. У накладній НП лишились лише дані про відправника - Фізична особа-підприємець Пасконнова Діана Владиславівна Податковий номер/ІД: 2430516180. Представники НП стверждують що без паспорта вона не могла б відправити посилку. І тут постають логічні питання - ця справа шахрайство і нею має займатись поліція? чи просто недбалість і має займатись відділ прав споживачів? І яка доказова база потрібна окрім чеку від НП?
має займатись відділ прав споживачів?
купувала фірма чи фіз.особа?
Бро, тухляк. Тільки шукати як знайти адресу, їхати та підвішувати за ноги. Менти в ціх сук в долі
має займатись відділ прав споживачів?
купувала фірма чи фіз.особа?
купував працівник фірми, гроші фірми, отримані з каси. Але по чеках проходить як приватна особа.
Бро, тухляк. Тільки шукати як знайти адресу, їхати та підвішувати за ноги. Менти в ціх сук в долі
та думаю на 7 км Ти їх не знайдеш, хоч і взнаєш адресу вони можуть переїхати в інший павільйон чи контейнер
та думаю на 7 км Ти їх не знайдеш, хоч і взнаєш адресу вони можуть переїхати в інший павільйон чи контейнер
адресу відправника шукати
Тут головне дати для себе відповідь, що буду робити, коли знайду? Якщо є така відповідь, то далі справа техніки)))
адресу відправника шукати
може і так але мені здається такий товар як генератор треба брати у перевірених продавців
може і так але мені здається такий товар як генератор треба брати у перевірених продавців
класичний приклад для підручників - кроілово веде до попадалова. оригінальна гєна хонда 3,2 коштує біля 150 тис грн нарід купує щось за скільки - тищ за 20? а потім дивується, що отримали шмат лайна...
класичний приклад для підручників - кроілово веде до попадалова. оригінальна гєна хонда 3,2 коштує біля 150 тис грн нарід купує щось за скільки - тищ за 20? а потім дивується, що отримали шмат лайна...
Це із серії, як бензопили Husqvarna на парковах по 800грн до повномасштабки продавали. В нас же люблять вірити в чудо. Тому і пробіги крутять, бо по іншому ніяк.