Веталь почав продавати КРОСВІНД велиуий китайський бренд має заводи в Европі
Був колись тріанг. Залишився задоволеним. Не помітив різниці з нокіан наприклад. Але маючи гуму 4+мм, що ще в стандартах по безпеці, я б не міняв нічого.
Дякую, hollywood. Мішку дуже хотів би, але 5к... Поки що помрію... Тим більше зимою, я якщо 1 000-1 500 наїжджаю, то й добре. Але випадки різні бувають, тож хочеться щоб не підвела.
5к за колесо? В серпні Альпін 7 була 13 тис грн за 4 колеса, 26 рік, на 195/65/15.
ИМХО в размерности 195/65/15 предложений априори больше потому что это такой ходовой размер для многих каблуков. Да и логично более узкая резина для зимы.
4 мм залишку? 1000 км пробыгу за зиму? Якщо машину не кидає там, де інші їдуть, то я б не міняв. Можна зменшити швидкість і збільшити дистанцію, якщо муляє.
Я хочу вибачитись перед колегами. Це в мене в попередні зими був такий протектор, 4-4.5 мм. Зараз не памятаю, коли міряв, а ось розмір запамятався... А на цю зиму, ( сьогодні поміряв ), задок 3 мм, і передок 4 мм. І хоч більшість поїздок буде по асфальту, але і може бути високі підйоми, затяжні, та трішки сільських доріг. А ожеледиця на асфальті? І хоч я не відчував, щоб мене носило, ( не тошнот ), але задумуюсь. Не знаю, не знаю... Якби не пенсія, то вибір був би легшим...
Як на мене, це неправильний підхід. Орієнтуватися треба на самий критичний випадок. Наприклад, паркування ввечері хз де. Останнє вільне місце може вимагати як раз резини з максимальними властивостями. Або поїдка пару раз взимку на якусь дачу. І останні 100 метрів можуть бути дуже цікавими. Особисто в мене цієї зими було пару раз, коли відносно нова зимня резина допомогала. І це була саме парковка під домом та поїздка на дачу.
От і я напевне, орієнтуюсь на це. І хоч у мене ні разу не було такого, ( а, згадав, нечищена парковка, але ЕСП-ка справилась ), але на попередніх авто було, що на трасі в полі замітало, перемети як бульдозер брав, ПО ожеледиці під гору з другого разу "залітав", тому що з першого не хватило розгону. Зустрічка стояла, боялась спускатись, тому що не впевнена була, що вийде на гору. Та і з моєї сторони, фура стояла, і здається три легковушки. І от коли я вже почти вийшов на гору, із зустрічної смуги таки рішився один, на УАЗ-ику, буханці, їхати, і виїхав мені в лоб. Там була суцільна. Але Слава Богу, накату хватило, щоб правою стороною прихватити трішки узбіччя, і все обійшлось добре. Та всякого було. Всього не згадаю... Як би не пенсія, то і вибір був би легшим... Вірніше, її правильний розмір.
4 мм залишку? 1000 км пробыгу за зиму? Якщо машину не кидає там, де інші їдуть, то я б не міняв. Можна зменшити швидкість і збільшити дистанцію, якщо муляє.
Я хочу вибачитись перед колегами. Це в мене в попередні зими був такий протектор, 4-4.5 мм. Зараз не памятаю, коли міряв, а ось розмір запамятався... А на цю зиму, ( сьогодні поміряв ), задок 3 мм, і передок 4 мм. І хоч більшість поїздок буде по асфальту, але і може бути високі підйоми, затяжні, та трішки сільських доріг. А ожеледиця на асфальті? І хоч я не відчував, щоб мене носило, ( не тошнот ), але задумуюсь. Не знаю, не знаю... Якби не пенсія, то вибір був би легшим...
можна пошукати хто продає в оплату частинами від моно або приват не так накладно буде по грошам
Якщо грошей небагато, то візміть гуму подешевше. Можливо ви як і я не помітити різниці в безпеці. А я їздив особисто і багато кордіанті, що є дешевою російскьою гумою. Жодних проблем тисяч за 20-30 км. Їздив на континенталь і теж без проблем. Їздив на мішлен і теж без проблем. І що дивно, не помічав якоїсь різниці в комфорті та шуму. У дружини на автомобілях був і нокіан і трінгл. Теж все ок. Ще деякий час здавав до 10 автомобілів в оренду. Туди ставив щось подешевше типу росави, лауфену, белшини та іншого вже не памʼятаю, що саме. Без скарг. Але дешева гума може швидко зношуватися. Але з вашими пробігами, це наче не актуально. Якщо глянути тести гуми, то там різниця зазвичай до 10% між топовою гумою та бюджетною. Хтось скаже, що це 36м, замість 40м гальмівного шляху, а хтось, що достатньо їхати 50км\год замість 55км\год.