Залишились ще адекватні місцеві виробники? Раніше був прикольний магазин на Васильківській, де зібрано багато українських виробників на будь який смак і кошт, але, на жаль, вже роки 3 як нема. Може десь щось схоже лишилось?
PS Якщо що - цікавить отакого плана моделі
https://share.google/XhVNOZWtaHtvhfghr На Оболоні е сток чобіток. Мабуть великий вибір ще на Троещіні. Ну і якщо не тільки наш виробник то на Алі схожі від 23$ не шкіра
https://share.google/XhVNOZWtaHtvhfghr На Оболоні е сток чобіток. Мабуть великий вибір ще на Троещіні. Ну і якщо не тільки наш виробник то на Алі схожі від 23$ не шкіра
Ооо, він там живий? Я думав вся мережа вже всьо. Це гуд,але поки не в Києві, то шукаю що може є онлайн.
Воєнторги, до речі, мають досить великий вибір взуття, крім берців.
Щось подібне бачив у магазинах Mida. Магазини гугляться, є інтернет магазин. Як на мене на фото скоріше кросівки ніж туфлі. Якщо не обовязково вітчизняного виробництва то я бачив подібні в магазинах Puma та Nike. У стокових магазинах цих брендів у Києві подібні моделі коштуватимуть майже як Міда. Правда і якість у Puma не істотно відрізнятиметься від Mida.
оскільки у нас тут з офлайновими магазинами одягу взуття не дуже, магазини є, але асортимент в них , зараз переважно замовляю на розетці чи в епіцентрі. У відділенні поміряв, не підійшло - відмовився. Пуму брав в епіцентрі по акції завжди, зимові черевики, кросівки. Замовляю 2 розміри, від одного відмовляюся. Не знаю, чи оригінал, поки що ношу нормально. Здається на пошті ще шафа пункт відкрила, проте там я нічого ще не замовляв.
Щось подібне бачив у магазинах Mida. Магазини гугляться, є інтернет магазин. Як на мене на фото скоріше кросівки ніж туфлі. Якщо не обовязково вітчизняного виробництва то я бачив подібні в магазинах Puma та Nike. У стокових магазинах цих брендів у Києві подібні моделі коштуватимуть майже як Міда. Правда і якість у Puma не істотно відрізнятиметься від Mida.
Весною був в Міда коштує немало, а виглядає якось Пума і Найк будуть, скоріш за все, не шкіра, там де шкіра, то і прайс вже буде відповідний. Враховуючи розхерачені склади+розмір ходовий, то думаю все хороше вже давно вигрібли.
Весною був в Міда коштує немало, а виглядає якось Пума і Найк будуть, скоріш за все, не шкіра, там де шкіра, то і прайс вже буде відповідний. Враховуючи розхерачені склади+розмір ходовий, то думаю все хороше вже давно вигрібли.
Пума буде не шкіра. Найк швидше за усе - шкіра. Щодо ходового розміру то я вже сам заплутався які розміри чоловоічого взуття зараз ходові. Часто відвідую київські аутлети відомих брендів тому що доводиться малому купувати по 5-8 пар кросівок на рік (лапа росте - вже 46 тисне) то у мене враження що кросівки швидше за усі розбирають 45 та 46. Раніше 43 вважався ходовим, але зараз у стокових магазинах його повно.
Ооо, він там живий? Я думав вся мережа вже всьо. Це гуд,але поки не в Києві, то шукаю що може є онлайн.
якщо онлайн то на Алі багато схлжих Забиваєш в пошуку на Алі по фото і дивишся ну і сток чобіток думаю е онлайн замовлення, ось з Алі для прикладу