autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Чоловіче взуття-де і що (2/3)

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: nickka]
      17 сентября 2026 в 15:59 Гілками

nickka 17.09.2026 15:51 пишет:

а що вам в спортивному або приспортивленому взутті від тої натуральної шкіри? Це ж не модельні туфлі. Сучасні матеріали найків пум і адідасів не гірше на нозі. Спортивне взуття де і навантаження, і дихати треба взагалі шкіра давно не використовується. Хіба для якихось вставок.

Може той "дерьмо-нтин" з якого виробляють пуму чи адідас і не гірше на нозі при використанні кросівок у якості повсякденного взуття, але за досвідом моєї родини тримається він максимум 2 сезоні, після чого тріскається і рветься.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский *
30 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

17 сентября 2026 в 16:48 Гілками

а що вам в спортивному або приспортивленому взутті від тої натуральної шкіри? Це ж не модельні туфлі. Сучасні матеріали найків пум і адідасів не гірше на нозі. Спортивне взуття де і навантаження, і дихати треба взагалі шкіра давно не використовується. Хіба для якихось вставок.

Nike современный-много кожи на кроссах, мало того дизайн джорданов- много полированой блестящей кожи

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: alexkit]
      17 сентября 2026 в 17:50 Гілками

alexkit 17.09.2026 16:48 пишет:

Nike современный-много кожи на кроссах, мало того дизайн джорданов- много полированой блестящей кожи

+100500
Мене взагалі в фірмових магазинах Nike та New Balance запевняли що вони з штучної шкіри кросівки для нашого ринку не роблять. Шкіра, замша, тканина. Puma так - переважно дерьмо-нтин.

Шкодоволгный Вазотавр *
55 лет (34 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: Igor71]
      17 сентября 2026 в 18:22 Гілками

Igor71 17.09.2026 14:39 пишет:

яку модель НБ береш? І де? А то мій постачальник вже не займається НБ

Зазвичай класичне щось. Іноді корегую, бо на мене в них треба 47мі брати. Не всі моделі є.
Крайній раз брав в офіційному в Ретровілі зі знижкою обійшлися в 3800грн - 2002R/
Попередні 574ті, ще донашую - купляв перед закриттям розетки на почайній. Ношу майже кожен день цілий рік ( зимою теж)

Супер писатель! **
43 года (25 лет за рулем), Львів
С нами с 26.01.2012

17 сентября 2026 в 21:52 Гілками

Оце мощно
Може пан ще не пробував шкіру не лиш зверху, а і знизу?
Після того любі 'сучасні' матеріали як целофаном обмотати ноги.

Пригадую, як ше пішки ходив в гори, і юзав хароші ше на той час Мартінзи, в той час як 'просунутіші' вже ходили в тих всіх горетексах і інших 'дихаючих' мембранах.
Вмовили мене, зайшов в магаз фірмовий, почав міряти. Поки походив по магазу - вже нога мокра. Ага, знач треба трекінгові підколінки, щоб вологу виводили... Шоо???
Пішли всі на х олод. Шо в мартінзах, шо в іншому шкіряному взутті нічого нікуди не треба виводити додатково. Так шо шкіра рулить, причому не лиш в взутті, а й в матеріалі решти одягу.

Змінено Khimik (21:56 17/09/2026)

V.I.P **
44 года (15 лет за рулем), Киев
С нами с 01.12.2015

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: Khimik]
      18 сентября 2026 в 06:53 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Доктор Мартінс в гори - залежить від того що ти називаєш горами)) бо для прогулянок вони будуть ідеальні, для довгих підйомів по скельних дорогах, вони прирівнюються до знаряддя для самовбивства)
Я ношу виключно шкіру і комбіновану з текстилем, але якщо говорити про гори чи хоча б невеликі трекінги, то потрібно функціональне взуття. Зараз у мене наприклад для гір HOKA One One
Нічого кращого поки в світі не існує для невеликих походів. Так, у них є приписка, що водити авто в них незручно (мені норм), але ж ніхто не каже що одна пара взуття має бути на всі часи )

Доктор Мартінс в гори - залежить від того що ти називаєш горами)) бо для прогулянок вони будуть ідеальні, для довгих підйомів по скельних дорогах, вони прирівнюються до знаряддя для самовбивства)Я ношу виключно шкіру і комбіновану з текстилем, але якщо говорити про гори чи хоча б невеликі трекінги, то потрібно функціональне взуття. Зараз у мене наприклад для гір HOKA One One Нічого кращого поки в світі не існує для невеликих походів

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: УмKа]
      18 сентября 2026 в 09:38 Гілками

УмKа 18.09.2026 06:53 пишет:

Доктор Мартінс в гори - залежить від того що ти називаєш горами)) бо для прогулянок вони будуть ідеальні, для довгих підйомів по скельних дорогах, вони прирівнюються до знаряддя для самовбивства)
Я ношу виключно шкіру і комбіновану з текстилем, але якщо говорити про гори чи хоча б невеликі трекінги, то потрібно функціональне взуття. Зараз у мене наприклад для гір HOKA One One
Нічого кращого поки в світі не існує для невеликих походів. Так, у них є приписка, що водити авто в них незручно (мені норм), але ж ніхто не каже що одна пара взуття має бути на всі часи )

Є така маловідома у нас марка СМР (Італія) хоча насправді вона представлена в одній відомій українській мережі і має український інтернет магазин. Реально десь удвічі дешевша за ту розпіарену НОКА і як на мене (за досвідом родини) краща за якістю і функціональністю.

V.I.P **
С нами с 01.12.2015

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: harald67]
      18 сентября 2026 в 10:55 Гілками

harald67 18.09.2026 09:38 пишет:

УмKа 18.09.2026 06:53 пишет:

Є така маловідома у нас марка СМР (Італія) хоча насправді вона представлена в одній відомій українській мережі і має український інтернет магазин. Реально десь удвічі дешевша за ту розпіарену НОКА і як на мене (за досвідом родини) краща за якістю і функціональністю.

CMP справді хороше взуття з Епіцентру за свої гроші, тут не сперечаюся. Але казати, що воно краще за HOKA тільки тому, що вдвічі дешевше - ну таке.
У CMP акцент на прогулянки, у HOKA - на амортизацію, комфорт і довгу ходьбу, скелясті спуски і підйоми. Тому я б порівнювала конкретні моделі, а не бренди загалом. Бо HOKA не просто дорогі кросівки з товстою підошвою. Там реально інший підхід до туризму і амортизації. Тому порівнювати HOKA з CMP лише за ціною я б точно не стала.

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

18 сентября 2026 в 11:48 Гілками

УмKа 18.09.2026 10:55 пишет:

CMP справді хороше взуття з Епіцентру за свої гроші, тут не сперечаюся. Але казати, що воно краще за HOKA тільки тому, що вдвічі дешевше - ну таке.
У CMP акцент на прогулянки, у HOKA - на амортизацію, комфорт і довгу ходьбу, скелясті спуски і підйоми. Тому я б порівнювала конкретні моделі, а не бренди загалом. Бо HOKA не просто дорогі кросівки з товстою підошвою. Там реально інший підхід до туризму і амортизації. Тому порівнювати HOKA з CMP лише за ціною я б точно не стала.

СМР це ажніяк не з Епіцентру. В Епіцентрі (інтерспорті) продається як раз Нока. СМР - італійська марка яка спеціалізується на гірськолижному одіязі і супутніх товарах для зимових видів. Продається СМР насампрамперед в магазинах провідного світового виробника товарів для водних відів спорту - Arena.

V.I.P **
С нами с 01.12.2015

18 сентября 2026 в 11:56 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

harald67 18.09.2026 11:48 пишет:

УмKа 18.09.2026 10:55 пишет:

СМР це ажніяк не з Епіцентру. В Епіцентрі (інтерспорті) продається як раз Нока. СМР - італійська марка яка спеціалізується на гірськолижному одіязі і супутніх товарах для зимових видів. Продається СМР насампрамперед в магазинах провідного світового виробника товарів для водних відів спорту - Arena.

до речі не знала що HOKA є в епіцентрі) хоча і СМР є))

до речі не знала що HOKA є в епіцентрі) хоча і СМР є))

продавець прохолоди **
54 года (27 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: kkk_GAZ240]
      18 сентября 2026 в 11:58 Гілками

kkk_GAZ240 17.09.2026 18:22 пишет:

Igor71 17.09.2026 14:39 пишет:

яку модель НБ береш? І де? А то мій постачальник вже не займається НБ

Зазвичай класичне щось. Іноді корегую, бо на мене в них треба 47мі брати. Не всі моделі є.
Крайній раз брав в офіційному в Ретровілі зі знижкою обійшлися в 3800грн - 2002R/
Попередні 574ті, ще донашую - купляв перед закриттям розетки на почайній. Ношу майже кожен день цілий рік ( зимою теж)

в мене на осінь 574 НБ шкіряні

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

18 сентября 2026 в 12:07 Гілками

Як раз епіцентр і його суббренд інтерспорт і є одними з основних на сьогодні продавцями Нока у нас. Як то кажуть: "свій до свого по своє"
Епіцентр

Вампіііір **
61 год (37 лет за рулем), Киев
С нами с 15.11.2003

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: Igor71]
      18 сентября 2026 в 13:18 Гілками

Igor71 18.09.2026 11:58 пишет:

Скажи ще ,шо оригінальні....

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: VIOx]
      18 сентября 2026 в 14:30 Гілками

VIOx 18.09.2026 13:18 пишет:

А що не так? Під індексом 574 NB випускає понад десяток досить різних моделей. Наприклад у мене є зимові 574 звичайної висоти з натуральної шкіри і натуральне хутро усередині, але лише на п'яті, і є новіші також 574 високі з натуральної шкіри і натуральне хутро усередині по всьому кросовку. Придбані в офіційних магазинах у Києві.

продавець овочів **
Таращанський р-н
С нами с 11.04.2006

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: VIOx]
      18 сентября 2026 в 14:52 Гілками

В'єтнам, зазвичай, написано, це оригінал чи ні?

V.I.P **
С нами с 01.12.2015

18 сентября 2026 в 15:02 Гілками

harald67 18.09.2026 14:30 пишет:

А що не так? Під індексом 574 NB випускає понад десяток досить різних моделей. Наприклад у мене є зимові 574 звичайної висоти з натуральної шкіри і натуральне хутро усередині, але лише на п'яті, і є новіші також 574 високі з натуральної шкіри і натуральне хутро усередині по всьому кросовку. Придбані в офіційних магазинах у Києві.

прям натуральне хутро? В оригінальному Нью беленс? Ой вей…. Розкажи це американцям, а краще знайди цю ж модель на офіційному сайті
*не використовує new balance натуральне хутро

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

18 сентября 2026 в 15:07 Гілками

УмKа 18.09.2026 15:02 пишет:

harald67 18.09.2026 14:30 пишет:

В ответ на:

...

прям натуральне хутро? В оригінальному Нью беленс? Ой вей…. Розкажи це американцям, а краще знайди цю ж модель на офіційному сайті
*не використовує new balance натуральне хутро

Так на офіційному сайті і були кілька років тому (може 7-10 років) ці дві моделі. Зараз немає. Я обидві з певним інтервалом у часі і купував в офіційних оффлайн магазинах у Києві. Зараз є така сама висока 574 але буз хутра. От те що фірма не використовує штучної шкіри як основний матеріал кросівок це всім відомо.
І зараз є у продажу: 574 Fur

Змінено harald67 (15:10 18/09/2026)

V.I.P **
С нами с 01.12.2015

18 сентября 2026 в 15:10 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Не використає Нью Беленс натуральне хутро
Ніяке
Так що оригінал був не оригінальний

Не використає Нью Беленс натуральне хутро НіякеТак що оригінал був не оригінальний

подсевший на форум **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

18 сентября 2026 в 15:12 Гілками

УмKа 18.09.2026 15:10 пишет:

Не використає Нью Беленс натуральне хутро
Ніяке
Так що оригінал був не оригінальний

Оригінал оригінальний. Фірма просто грається у зелену політику і виробляє кросівки із підкладом з натуральної вовни вівці і пише що не використовує саме натуральне хутро. Але ж усі розуміють що це просто гра слів заради реклами.
Архівна сторінка німецького сайту

Змінено harald67 (15:27 18/09/2026)

Достоевский *
30 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

Re: Чоловіче взуття-де і що [Re: hugo-smk]
      18 сентября 2026 в 15:31 Гілками

А я переважну більшість життя в nb та адідасі, зручно сиділи, і ось тепер пішли найки, це як гаджети, чи як після класичної бмв у теслу пересісти))

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 266 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 953

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія