Не використає Нью Беленс натуральне хутро Ніяке Так що оригінал був не оригінальний
Оригінал оригінальний. Фірма просто грається у зелену політику і виробляє кросівки із підкладом з натуральної вовни вівці і пише що не використовує саме натуральне хутро. Але ж усі розуміють що це просто гра слів заради реклами. Архівна сторінка німецького сайту
в мене такі були коричневі та темно-зелені але без хутра. Дуже зручне взуття. Для авто тим паче.
Не використає Нью Беленс натуральне хутро Ніяке Так що оригінал був не оригінальний
Оригінал оригінальний. Фірма просто грається у зелену політику і виробляє кросівки із підкладом з натуральної вовни вівці і пише що не використовує саме натуральне хутро. Але ж усі розуміють що це просто гра слів заради реклами. Архівна сторінка німецького сайту
в мене такі були коричневі та темно-зелені але без хутра. Дуже зручне взуття. Для авто тим паче.
Коричневі такі без хутра я в якомусь з офіційних аутлетів бачив у липні цього року. Але ж розміри були... Я б малому придбав на зиму такі на хутрі чи без, але йому треба US 13 (якщо що то у мене US14) а таких не знайшов навіть без хутра. А модель справді була класна - широка, простора, м'яка і тепла.
...
А що не так? Під індексом 574 NB випускає понад десяток досить різних моделей. Наприклад у мене є зимові 574 звичайної висоти з натуральної шкіри і натуральне хутро усередині, але лише на п'яті, і є новіші також 574 високі з натуральної шкіри і натуральне хутро усередині по всьому кросовку. Придбані в офіційних магазинах у Києві.
прям натуральне хутро? В оригінальному Нью беленс? Ой вей…. Розкажи це американцям, а краще знайди цю ж модель на офіційному сайті *не використовує new balance натуральне хутро
Так на офіційному сайті і були кілька років тому (може 7-10 років) ці дві моделі. Зараз немає. Я обидві з певним інтервалом у часі і купував в офіційних оффлайн магазинах у Києві. Зараз є така сама висока 574 але буз хутра. От те що фірма не використовує штучної шкіри як основний матеріал кросівок це всім відомо. І зараз є у продажу: 574 Fur
Коричневі такі без хутра я в якомусь з офіційних аутлетів бачив у липні цього року. Але ж розміри були... Я б малому придбав на зиму такі на хутрі чи без, але йому треба US 13 (якщо що то у мене US14) а таких не знайшов навіть без хутра. А модель справді була класна - широка, простора, м'яка і тепла.
на теплу шкарпетку і без хутра тепло в них.
[
PS Якщо що - цікавить отакого плана моделі
а не краще щось на ансверсі замовити?
я эти заказывала пару лет назад, они ужасные вернули хотя у меня есть такая же модель но женская коричневая очень классные, но этим как кирзачи страшные как с перехода а вообще да, я фанат конверсов, у меня их точно больше 10 пар но попадается иногда жутко неудачная модель, как вот эта
хотя у меня есть такая же модель но женская коричневая очень классные, но этим как кирзачи страшные как с перехода а вообще да, я фанат конверсов, у меня их точно больше 10 пар но попадается иногда жутко неудачная модель, как вот эта
Так у цьому і негативна сторона замовлень онлайн - невідомо наскільки зручна модель і можуть бути проблеми з розміром. Навіть у одного виробника розмір в залежності від моделі і країни виробництва часто не збігається. Я з таким стикався навіть у такого примітивного виробника як Crocks. Здавалося б ну яка проблема уніфікувати розміри отих галош. Але бували незбіги.
хотя у меня есть такая же модель но женская коричневая очень классные, но этим как кирзачи страшные как с перехода а вообще да, я фанат конверсов, у меня их точно больше 10 пар но попадается иногда жутко неудачная модель, как вот эта
Так у цьому і негативна сторона замовлень онлайн - невідомо наскільки зручна модель і можуть бути проблеми з розміром. Навіть у одного виробника розмір в залежності від моделі і країни виробництва часто не збігається. Я з таким стикався навіть у такого примітивного виробника як Crocks. Здавалося б ну яка проблема уніфікувати розміри отих галош. Але бували незбіги.
Expectation vs reality
В мене такі 574 НБ
В мене такі 574 НБ
У мене є такі самі але ще з вовною усередині. Але вовна лише на пятці.
Ось на фото одні та і другі (високі з вовною та низькі з вовною)
В мене такі 574 НБ
Складка підозріла...
Судячи з білої шкарпетки і голої ноги - уявлення про ходьбу в горах в нас таки різні Пройтися хребтиком в суху погоду - одне, а шурувати буреломами і і потоками - трохи інакше
В мене такі 574 НБ
Складка підозріла...
то може так фото вийшло. Я вже багато років беру в одного постачальника але зараз він трішки відійшов від справ і вже не продаєНБ
Я вже багато років беру в одного постачальника але зараз він трішки відійшов від справ і вже не продає НБ
В офіційного NB, ніхто не купує офіційний NB?
Я вже багато років беру в одного постачальника але зараз він трішки відійшов від справ і вже не продає НБ
без акцій дорого, і буває що класичних моделей нема. Ну це хто полюбляє наприклад 501/515/574 моделі. Шукав ще весною 501 нб ніде взагалі нема. 515/574 є
без акцій дорого, і буває що класичних моделей нема. Ну це хто полюбляє наприклад 501/515/574 моделі. Шукав ще весною 501 нб ніде взагалі нема. 515/574 є
До речі є зараз у продажу офіційні високі зимові шкіряні НБ на натуральній вовні: сторінка Але ж розміра потрібного немає.
без акцій дорого, і буває що класичних моделей нема
Я завжди 574 по акцїї купую. Причому мені без різниці колір і т.д. Насправді можна купувати любі. Бо вони всі класні. І в мене вже десь 10 пар назбиралося, купую тому що ті вже набридли, і по черзі їх міняю
без акцій дорого, і буває що класичних моделей нема
Я завжди 574 по акцїї купую. Причому мені без різниці колір і т.д. Насправді можна купувати любі. Бо вони всі класні. І в мене вже десь 10 пар назбиралося, купую тому що ті вже набридли, і по черзі їх міняю
У мене зараз три пари 574 різних версій. Фото двох зимових я виклав і одні є класичні. Я б не сказав що вони однаково сидять на нозі. То ж без примірки я б не купував.