Не ищи в ноуте такой разъем: это какой-то извращенный ноут Я допускаю, что ноуты с таким разъемом встречаются. Но я таких не видел В основном в ноутах не 6-контактные, а 4-контактные разъемы (точно такие же, как на видеокамере).
В ответ на: Шнур шукай якомога м"якіший, бо бувають буквально дерев"яні. Як правильно зауважили - попадаються шнури, виготовлені китайцями з бодуна, в яких роз"єми не віповідають стандарту. Але більше 40 грн кабель коштувати НЕ МОЖЕ.
Мне всегда нравилась такая категоричность: НЕ МОЖЕТ - и все тут Разочарую: МОЖЕТ! Я свой кабель покупал за $19.95 в Штатах. Он жесткий, а вовсе не очень мягкий Наверное потому, что в нем экранировано все, что только можно. И наружное покрытие силиконовое. И сделан он по всем стандартам Был там еще кабель за $23.95 - у него там позолочены все металлические поверхности, которые выступают наружу.... Так что уверяю вас - МОЖЕТ! Все зависит от "навороченности" (а от навороченности зависит стабильность результатов)
В нас в одному лабазі лежать китайські шнури десятиметрові за 300+ грн - т.зв. "аудіофільські". Давай розрізняти вартість та ціну товару. Кабель 1394 не може коштувати більше 7-8 баксів, хіба що буде золотий-паладієвий.
А так - да, з профанів можна і по 50 баксів здерти, не проблема.
В ответ на: Кабель 1394 не може коштувати більше 7-8 баксів, хіба що буде золотий-паладієвий.
Ну ладно, спрошу прямо: почему он НЕ МОЖЕТ стоить больше 7-8 баксов?
Тому що технологія виготовлення 1 шт. кабелю 1394, LPT, USB або COM становить 50-60 центів разом з упаковкою, а все інше - накладні витрати на логістику та збут + маркетоїдний оверпрайс.
Можеш розібрати два шнурка - USB та 1394. Подивитись конструкцію роз"ємів, поміряти електричні характеристики провідників і порівняти їх технологічний рівень. А потім - порівняти рівень цін.
За товар можна ЗДЕРТИ любу ціну, але коштує він все одно цілком конкретну об"єктивну суму. Платити зверх цієї суми зайві гроші, на отримання яких я марную свої молоді роки - дурне діло