Припаркувався на Дружби Народів біля Будинку Меблів. (так, там парковка заборонена, але більше припаркуватись не було де)
Через десять хвилин повертаюсь до машини - два евакуатори грузять машини що стояли передімною. Я швидко в машину, тільки завівся, підїжджає третій евакуатор. Я встиг втекти.
Що цікаво, там стояв аерований "чемодан" припаркований під кутом, то його не чіпали, хоча він перекривав півтори смуги. А взялися за менш круті авто, хоча вони за і не створювали більших перешкод ніж "чемодан".
Припаркувався на Дружби Народів біля Будинку Меблів. (так, там парковка заборонена, але більше припаркуватись не було де)
На будующее, возле БМ есть два паркинга. Места всегда достаточно.
Припарковаться - море мест. Заворачиваешь на Лумумбы и где душа желает. На тротуаре, на проезжей части.
Зазвичай я на Лумумби і паркуюсь, бо на Дружби Народів не втовпишся. Але в той час парковка біля БМ з заїздом з Лумумби була вщент забита та і на вулиці Лумумби теж не бачив вільного місця.
Тогда объезжаем по периметру и паркуемся с другой стороны дома мебели. На парковке или на Неманской.
а жаль что убежал.. паркинга и места там ПОЛНО!!!
возле Дома Мебели ВСЕГДА в любое время суток есть где припарковаться.
возле Дома Мебели ВСЕГДА в любое время суток есть где припарковаться.
Угумс... Тока если подъехать к раздвижным дверям Дома мебели. Там действительно - места многа)))
это как раз в том месте камрад с номерами "0**-00 ОО" хорошенько так руками отметелил эвакуаторщиков и гайца, после чего приспокойно сам снял машину с эвакуатора и уехал. наблюдал за действом минут 30.