Забрав на гуртівні два останні колеса Поставив на перед. Задні поки що почекають, бо виділити одразу 900 грн на колеса нема можливості... Отже, Barum Polaris OR60S 165/70R13 M+S. Це ті, що з отворами під шипи. Взяв їх, бо читав статтю (і відгуки в конфі були), що вони дещо кращі за OR60 (нешиповки). Малюнок протектора дійсно трошки відрізняється в "грубший" бік. Ціна 171 грн за штуку. Були вони ж, тільки вже зашиповані, 201 грн. Трохи думав, але все ж вирашив, що звеніти шипами по бруківці і асфальту не буду. Гума напрямлена, тобто, поміняти ліве з правим колесом не можна.
Враження. Ні, звичайно їздити по льоді, як по асфальту не можна Але різниця (по відношенню до моїх літніх, Rosava BC-11) в рази, імхо. Лід. При гальмуванні "в підлогу" ковзають, але буквально відчувається, як ламелі прилипають до поверхні, і гальмування відбувається. При активному розгоні теж проковзують, але не безнадійно, а теж відчувається, що зчеплення має місце бути. Якщо на ходу, то вигрібають дуже добре. Біля мого будинку такий непоганий льодик. І вот сьогодні зранку поекспериментував. Там є поворот у вигляді "S". Пройшоя я його на 30 км/год. На літніх вже би давно в бордюр в`їхав, а тут задницю трохи знесло, але Барум вигріб надійно! Рулезз! Вкатаний сніг. Дуже добре! Таке враження, що по асфальту їдеш. При гальмуванні в ту ж саму підлогу, що і на льоді, проковзування практично нема! Розгон теж без проблем. Глибокий сніг. Важко сказати, бо нема його. А наноси біля обочин розгібав добре. Оскільки протектор яскраво виражений, то, думаю, проблем з цим не повинно бути. Сухий асфальт. Трошки "плаває" машинка, в порівнянні з літньою. Ну але що ж я хотів - це ж зимова гума! Курсова стійкість хороша. Так що висновки - хороша гума! Рекомендую.
поки другу пару не поставиш. мабуть ти ще не знаєш як може крутанути машину коли передні нормальні, а задні... Росаву я б навіть літньою не назвав - швидше вона позасезонна - погана і влітку, і взимку
Але ж мушу я знати властивості того, чим користуюсь! Ще би десь знайти хорошу полянку, щоб "на всі гроші"! Ну але в будь-якому випадку дякую за попередження!
А щодо росави - не знаю. Я тільки на ній і їздив, так що суди нема з чого...
здається, в "За рулем". Так там признали, що незашипована шиповка (во сказав! ) має трошки кращі властивості за нешиповку тієї ж моделі. Вона дійсно має трохи грубший протектор, тоді як нешипована трохи згладжений. А самі отвори - чим поганим вони можуть грозити?
Я собі теж поставив Барум Поларіс. Сніга та льоду в Києві ще майже не було, тому перевірка в бойових умовах ще попереду. Але от прийшлось різко загальмувати на сухому асфальті - і я проїхав з легким шелестом значно далі, ніж розраховував. Добре, що обійшлось без поцілунків.