Забрав на гуртівні два останні колеса Поставив на перед. Задні поки що почекають, бо виділити одразу 900 грн на колеса нема можливості... Отже, Barum Polaris OR60S 165/70R13 M+S. Це ті, що з отворами під шипи. Взяв їх, бо читав статтю (і відгуки в конфі були), що вони дещо кращі за OR60 (нешиповки). Малюнок протектора дійсно трошки відрізняється в "грубший" бік. Ціна 171 грн за штуку. Були вони ж, тільки вже зашиповані, 201 грн. Трохи думав, але все ж вирашив, що звеніти шипами по бруківці і асфальту не буду. Гума напрямлена, тобто, поміняти ліве з правим колесом не можна.
Враження. Ні, звичайно їздити по льоді, як по асфальту не можна Але різниця (по відношенню до моїх літніх, Rosava BC-11) в рази, імхо. Лід. При гальмуванні "в підлогу" ковзають, але буквально відчувається, як ламелі прилипають до поверхні, і гальмування відбувається. При активному розгоні теж проковзують, але не безнадійно, а теж відчувається, що зчеплення має місце бути. Якщо на ходу, то вигрібають дуже добре. Біля мого будинку такий непоганий льодик. І вот сьогодні зранку поекспериментував. Там є поворот у вигляді "S". Пройшоя я його на 30 км/год. На літніх вже би давно в бордюр в`їхав, а тут задницю трохи знесло, але Барум вигріб надійно! Рулезз! Вкатаний сніг. Дуже добре! Таке враження, що по асфальту їдеш. При гальмуванні в ту ж саму підлогу, що і на льоді, проковзування практично нема! Розгон теж без проблем. Глибокий сніг. Важко сказати, бо нема його. А наноси біля обочин розгібав добре. Оскільки протектор яскраво виражений, то, думаю, проблем з цим не повинно бути. Сухий асфальт. Трошки "плаває" машинка, в порівнянні з літньою. Ну але що ж я хотів - це ж зимова гума! Курсова стійкість хороша. Так що висновки - хороша гума! Рекомендую.
не позначаються негативно на властивостях гуми? не краще тоді вже без отворів???
поки другу пару не поставиш. мабуть ти ще не знаєш як може крутанути машину коли передні нормальні, а задні... Росаву я б навіть літньою не назвав - швидше вона позасезонна - погана і влітку, і взимку
Але ж мушу я знати властивості того, чим користуюсь! Ще би десь знайти хорошу полянку, щоб "на всі гроші"! Ну але в будь-якому випадку дякую за попередження!
А щодо росави - не знаю. Я тільки на ній і їздив, так що суди нема з чого...
здається, в "За рулем". Так там признали, що незашипована шиповка (во сказав! ) має трошки кращі властивості за нешиповку тієї ж моделі. Вона дійсно має трохи грубший протектор, тоді як нешипована трохи згладжений. А самі отвори - чим поганим вони можуть грозити?
Я вдався до розяснень класифікації твоєї гуми "через отвори" тому, що не зміг підібрати настільки ж влучний термін, як "незашипована шиповка"
Я собі теж поставив Барум Поларіс. Сніга та льоду в Києві ще майже не було, тому перевірка в бойових умовах ще попереду. Але от прийшлось різко загальмувати на сухому асфальті - і я проїхав з легким шелестом значно далі, ніж розраховував. Добре, що обійшлось без поцілунків.