Привет одноклубник Очень рекомендую попробывать ... Лютеин Окьювайте и Стрикс (черника) Жена пьёт.. очень хорошо для глаз помогают они... Рекомендую. Это типа лекарства, но на натуральных компонентах.. вытяжки. Из той же черники и еще чего-то.
Привет Большое спасибо за совет. Мы сейчас обследуемся. Врач на это время пока назначил общеизвестные средства: морковный сок, черную икру, меньше компьютера и моб. тел.
В ответ на: Чорна ікра НІЧОГО терапевтично цінного НЕ МІСТИТЬ. Усе, що в ній є - великий вміст легкоспоживного білку, чому її й радять вагітним жінкам.
Нет, ну почему же. Мне её очень рекомендовали, когда стояла задача поднять гемоглобин с 76 хотя бы до 100. Есс-но, в комплексе со свеклой, гранатовым соком и таблетками...
В ответ на: Во-первых. Я лично у Вас не просил совета по офтальмологии. Во-вторых. Я спрашивал об икре, а не о яйцах. И наконец в третьих. Черная икра мне нужна для комплексного лечения.
Ну, по-перше, я зовсім не вимагаю прислухатись до моєї точки зору. Якщо у вас є власна думка, чим можна вилікувати послаблення зору - воля ваша. По-друге, я думав не так про ікру, як про вашу дитину. Яку мені відверто шкода. І, по-третє, важко поєднати бажання провести комплексне лікування із дослідами на людях: "..хотим в качестве терапии попробовать икру.."
Повірте, мені абсолютно все одно, що ви будете думати відносно мене. А мені шкода вашої дитини, яку ви будете годувати недешевим делікатесом, в той час, як необхідне лікування може бути менш екзотичним, менш дорогим, більш ефективним та більш своєчасним. Втратите час, гроші та можливості.
В ответ на: Нет, ну почему же. Мне её очень рекомендовали, когда стояла задача поднять гемоглобин с 76 хотя бы до 100. Есс-но, в комплексе со свеклой, гранатовым соком и таблетками...
В дореволюційній Російській імперії ікра була повсякденною, доступною і калорійною їжею. На зразок того, як зараз в НЗ тримають шоколад, бідний студент тримав шмат паюсної ікри на випадок голодухи. Ікра поживна, і дозволяє відновити сили. Але за сьогодняшняшню ціну можна знайти менш вартісні засоби. Для лікування тієї ж анемії чудово годиться гематоген, або печінка підсмажена з цибулею. За гроші, віддані за баночку ікри, можна телячою печінкою обіжратись до непритомного стану
В ответ на: Ну, по-перше, я зовсім не вимагаю прислухатись до моєї точки зору. Якщо у вас є власна думка, чим можна вилікувати послаблення зору - воля ваша. По-друге, я думав не так про ікру, як про вашу дитину. Яку мені відверто шкода. І, по-третє, важко поєднати бажання провести комплексне лікування із дослідами на людях: "..хотим в качестве терапии попробовать икру.."
Повірте, мені абсолютно все одно, що ви будете думати відносно мене. А мені шкода вашої дитини, яку ви будете годувати недешевим делікатесом, в той час, як необхідне лікування може бути менш екзотичним, менш дорогим, більш ефективним та більш своєчасним. Втратите час, гроші та можливості.
Вы офтальмолог ? Я думаю нет. Поэтому давайте прекратим препирательства. Ниже в ветке я писал, что ребенок обследуется (в медгородке).