Привет одноклубник Очень рекомендую попробывать ... Лютеин Окьювайте и Стрикс (черника) Жена пьёт.. очень хорошо для глаз помогают они... Рекомендую. Это типа лекарства, но на натуральных компонентах.. вытяжки. Из той же черники и еще чего-то.
Привет Большое спасибо за совет. Мы сейчас обследуемся. Врач на это время пока назначил общеизвестные средства: морковный сок, черную икру, меньше компьютера и моб. тел.
Кстати на Тургеневской черной икры не оказалось
Чорна ікра НІЧОГО терапевтично цінного НЕ МІСТИТЬ. Усе, що в ній є - великий вміст легкоспоживного білку, чому її й радять вагітним жінкам.
Нет, ну почему же. Мне её очень рекомендовали, когда стояла задача поднять гемоглобин с 76 хотя бы до 100. Есс-но, в комплексе со свеклой, гранатовым соком и таблетками...
у каравані - 2500 за кг
Во-первых. Я лично у Вас не просил совета по офтальмологии. Во-вторых. Я спрашивал об икре, а не о яйцах. И наконец в третьих. Черная икра мне нужна для комплексного лечения.
Ну, по-перше, я зовсім не вимагаю прислухатись до моєї точки зору. Якщо у вас є власна думка, чим можна вилікувати послаблення зору - воля ваша. По-друге, я думав не так про ікру, як про вашу дитину. Яку мені відверто шкода. І, по-третє, важко поєднати бажання провести комплексне лікування із дослідами на людях: "..хотим в качестве терапии попробовать икру.."
Повірте, мені абсолютно все одно, що ви будете думати відносно мене. А мені шкода вашої дитини, яку ви будете годувати недешевим делікатесом, в той час, як необхідне лікування може бути менш екзотичним, менш дорогим, більш ефективним та більш своєчасним. Втратите час, гроші та можливості.
Нет, ну почему же. Мне её очень рекомендовали, когда стояла задача поднять гемоглобин с 76 хотя бы до 100. Есс-но, в комплексе со свеклой, гранатовым соком и таблетками...
В дореволюційній Російській імперії ікра була повсякденною, доступною і калорійною їжею. На зразок того, як зараз в НЗ тримають шоколад, бідний студент тримав шмат паюсної ікри на випадок голодухи. Ікра поживна, і дозволяє відновити сили. Але за сьогодняшняшню ціну можна знайти менш вартісні засоби. Для лікування тієї ж анемії чудово годиться гематоген, або печінка підсмажена з цибулею. За гроші, віддані за баночку ікри, можна телячою печінкою обіжратись до непритомного стану
Ну, по-перше, я зовсім не вимагаю прислухатись до моєї точки зору. Якщо у вас є власна думка, чим можна вилікувати послаблення зору - воля ваша. По-друге, я думав не так про ікру, як про вашу дитину. Яку мені відверто шкода. І, по-третє, важко поєднати бажання провести комплексне лікування із дослідами на людях: "..хотим в качестве терапии попробовать икру.."
Повірте, мені абсолютно все одно, що ви будете думати відносно мене. А мені шкода вашої дитини, яку ви будете годувати недешевим делікатесом, в той час, як необхідне лікування може бути менш екзотичним, менш дорогим, більш ефективним та більш своєчасним. Втратите час, гроші та можливості.
Вы офтальмолог ? Я думаю нет. Поэтому давайте прекратим препирательства. Ниже в ветке я писал, что ребенок обследуется (в медгородке).