Ні, не надійтесь! Зубилка завелась з півоберту Просто народ мучиться, шкода. Та і ресурс двигуна - теж не остання річ. А ще в мене через ті прогріви на літр, мінімум, витрата пального зросла. Та й екологія.
Отже, шлях перший, крутий. Поставити ВЕБАСТО. Така собі пічка запорожця з електронним управлінням. Їсть 0,5 лтра пального, нагріваючи тосол до 60 градусів за 15-20 хвилин. Все добре, тільки ціна - як пів моєї зубилки. Ну, третина. Від 800 уо, коротше. (Якщо хтось знає, де можна купити значно дешевше - коліться )
Шлях другий. Недавно тут проскакував лінк на якусь росіяцьку контору, яка робить такі собі термоси. Ця приблуда врізається в систему охолодження і зберігає в собі який літр гарячого тосолу. Як воно довго зберігає температуру - не знаю. Та і змішування літру антифризу з температурою +80, нехай, з сімома літрами при -10 - не знаю, який з того буде разультат.
Шлях третій. Самопальний. Якось пристосувати до цього пічку запорожця. Як - треба думати.
Шлях четвертий, теж самопальний. І гаражний. Якщо ваш гараж електрофікований, можна облегшити хоча б ранковий пуск. Виготовляється на замовлення невеликий бачок з нержавійки (в будь-якій фірмі, що клепає баки на воду) із вмонтованим теном. Далі врізається цей бачок разом з помпою в систему охолодження. Ну і зранку включаєте цю приблуду в 220В і через 5-10 хвилин маєте нагріту машинку.
Давайте, розморожуйте голови і висловлюйте свої ! Якщо з наших роздумів вийде щось путнє, можем запантентувати (блат є! ) і казково розбагатіти
в поддон врезается нагревательный элемент, по принципу стиральной машины, с выходом на 220. удлинитель в розетку - масло теплое. имхо для легкого запуска температура масла важнее, чем ОЖ. или мангал с углями под поддон на 10-20 минут тока нада чиста пацанам на стоянке всю ночь шашлык кушать...
Шлях четвертий, теж самопальний. І гаражний. Якщо ваш гараж електрофікований, можна облегшити хоча б ранковий пуск. Виготовляється на замовлення невеликий бачок з нержавійки (в будь-якій фірмі, що клепає баки на воду) із вмонтованим теном. Далі врізається цей бачок разом з помпою в систему охолодження. Ну і зранку включаєте цю приблуду в 220В і через 5-10 хвилин маєте нагріту машинку.
тэн с регулировкой температуры врезать в радиатор реле продается выставил на нужное время - пришел - горячий радиатор - 50% жидкости уже горячих
В радіаторі зовсім не 50% ОР, а значно менше. Крім того, як той тен туди врізати? Там же місця нема...
А синтетика - вона двигун не гріє. В мене і з мінералкою Шелл ніяких проблем не виникає. Тут ідеться про те, як відмовитись від холодного пуску і прогріву двигуна...
Без извращений - это залить нормальное масло типа 0W40 если уж так припекло и порядок. По крайней мере у меня на 5W40 абсолютно никаких проблем тьху тьху.
вот сегодня знакомые с сервиса звонят ... сплошь народ с залитыми свечами .... причем на новых исправных машинах ... просто то что в них залито не горит нормально
После вчерашнего галстука (судя по всему вода в карбе) утром даже не стал пробывать заводить по нормальному. Сразу снял крышку фильтра и в карбюратор залил немного бензина "калоша". Он испаряется гораздо интенсивней чем обычный. Завелся сразу и без проблем. Бензина такого валом на "Птичем рынке". Завтра буду заводится по той же методике