як для заднього приводу то нормально - можна навіть пару сотень км на раз відмотати (є досвід на М412). з недоліків то трохи псується резина, але по снігу пре як танк. на льоду ковзає, але теж трохи тримає.
Ні, на ПП воно тоже пре, як танк. Головне в пробуксовку не зірватись, якщо по цілині. Бо закопаються колеса на раз і на живіт тут же сяде. Але якщо напрактикуватись - хороша річ. Тільки на звичайних дорогах, імхо, зайва. Тут достатньо просто хороших коліс. А вот якщо в Карпати чи на дачу зимою заїхати - тоді так, без ланців важко.
Я відколи придбав нормальні шини, про ланцюги й думати забув.
Застрявав всього кілька разів, і то тому що сніг був рихлий і просто провалився - так що тут і ланцюги не допомогли-б
а от маленька складна лопатка - зовсім інша річ
він достатньо твердий, тож швидко не зношується. імхо якраз більше для болота і піску, ніж снігу. В мене дружина на них цілий рік їздить - шини якраз для "всюдиходиків". правда в машинки потім вигляд... як у справжнього жиппа... а от від їзди з ланцюгами задоволення отримати важко - тут не до романтики, коли все гремить... тож якщо маєш можливість - то краще поганай по плажу на них. ну і ланцюги прихопи про всяк випадок - щоб враження порівняти
Зате скiльки задоволення. Ти ж свою не бережеш, коли по льоду з ручником розвертаєш. Тим бiльше, що пiдкрилки в мене.
Тим паче якщо далi заїхати, то вiдпочивати будеш на чистому безлюдному мiсцi а не серед куп смiття i спiтнiлих тiл. В Карпатах напевне теж так?